Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bojni ples

Umjesto reketa ukrstili mačeve: Pogledajte čemu uče Đokovića na Korčuli

Novak Đoković i Patrick Rafter
Foto: Screenshot
1/4
23.07.2019.
u 08:47

Srpskom tenisaču pridružio se i Patrick Rafter

Novak Đoković i dalje uživa u blagodatima otoka Korčule. Pridružio mu se i Patrick Rafter, a tenisače su ugostili članovi Hrvatskoga glazbenog društva "sv. Cecilija".

Đoković i Rafter upoznali su se u ponedjeljak navečer s moreškom, romantičnim bojnim plesom s mačevima koji je nastao u 12.-13. stoljeću na Mediteranu.

Pretpostavlja se da je Moreška do Korčule došla u 16. stoljeću iz Španjolske, preko Južne Italije i Dubrovnika, a na našim prostorima prvi podaci o tom plesu pojavljuju se u Trogiru.

Podsjetimo, Đoković ovih dana radi veliku promociju hrvatskom turizmu jer iz dana u dan objavljuje fotografije kako uživa na ljetovanju, u kupanju, pjesmi, gastronomskoj ponudi. Budući da ga samo na Instagramu prati šest milijuna stvari, definitivno nije mala stvar.

Ključne riječi

Komentara 25

PB
Propali branitelj
09:53 23.07.2019.

Dokovic zelim ti ugodan odmor Hr! Respekt do neba...svjecki br1.

VL
????
11:20 23.07.2019.

Kaj je pisac htio reći ovdje: "Budući da ga samo na Instagramu prati šest milijuna stvari" ... koje stvari ga prate na Instagramu? Molim objašnjenje. Hvala!

Avatar Croatino
Croatino
11:08 23.07.2019.

Djokovic je ocigeldno kulturno odgojen, obisao cijeli svijet i zna gdje je lijepo ljetovati. Nasi susjedi komentatori hrvatomrzi na aparatima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije