Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet na naslovnicama

Umislila da je Sharon Stone? Prorez na haljini nestašne Wande otkrio previše

Wanda Nara
Foto: instagram.com/wanda_icardi
22.05.2019.
u 14:14

Icardijeva supruga na profilu je ipak naknadno objavila čedniju verziju

Wanda Nara, supruga i menadžerica Interova napadača Maura Icardija, ponovo se našla na naslovnicama talijanskih portala.

Naime, tek što se smirila buka zato što je drsko izvrijeđala Danielea Adanija, nekadašnjeg nogometaša i sadašnjega sukomentatora Sky Sportsa, Nara je novi val medijske pažnje pronašla zahvaljujući tome što tijekom jednog snimanja pokazala previše.

Slikovito prepričano, Nara je tijekom fotografiranja ispred ogledala podsjetila na kultnu scenu iz Sirovih strasti u kojoj je gledateljima dah svojedobno oduzela Sharon Stone, međutim nezgodan je detalj ubzro nestao s njezina profila.

Nara je nedugo potom objavila čedniju verziju, međutim prorez na njezinoj haljini jasno će vam dati do znanja što su njezini pratitelji na Instagramu imali priliku vidjeti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤 sacando chispas ⚡️

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije