Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJNI

Navijači zbog Vukovara bojkotiraju utakmicu: HNS-u ništa nije sveto!

Ultras Cibalia
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
16.11.2017.
u 18:23

Na taj dan ne treba se održavati niti jedno nadmetanje, borba ili bilo kakvo rivalstvo među nama Hrvatima, poručuju Vinkovčani.

Ultrasi, navijači vinkovačke Cibalije, bojkotirat će subotnje gostovanje kod Osijeka (15.00) zbog termina utakmice. Naime, 18. studenog obilježava se pad Vukovara i Škabrnje pa Vinkovčani smatraju da se na taj dan utakmice ne bi trebale igrati. Prenosimo njihovo priopćenje.

"Kako nam se primiče obljetnica jednog od najtužnijih dana u povijesti naše slobodne Hrvatske, a i u hrvatskoj povijesti, čiste duše, savjesti i srca punog ljubavi pozivamo sve svoje članove, prijatelje i simpatizere naše jedine Cibalije da ovaj vikend zapale svijeću i pomole se za sve žrtve Domovinskog rata. Nažalost, ovaj vikend, točnije na najtužniji dan našeg Vukovara, Škabrnje i hrvatskog naroda, Naša jedina Cibalia igra gostujuću utakmicu u Gradskom vrtu protiv slavonskog rivala Osijeka kojoj vinkovački Ultrasi neće organizirano biti nazočni niti navijati", napominju navijači Cibalije i dodaju:

Ultras Cibalia
1/16

"Očigledno našem i Vašem nogometnom savezu nije sveto ništa osim novca , a na dan kada su mnoge majke, očevi, braća i sestre nestali i bili pogubljeni za našu slobodnu i neovisnu Republiku Hrvatsku ne treba se održavati niti jedno nadmetanje, borba ili bilo kakvo rivalstvo među nama Hrvatima! Udruga navijača Ultras Vinkovci polaže spomen ploču svim nestalima i poginulima u Škabrnji, svi koji nisu u mogućnosti ići s nama neka budu barem u mislima tamo, a sve ostale pozivamo u Kolonu sjećanja u naš hrvatski Vukovar, paljenje svijeća i polaganje vijenca u organizaciji naše udruge."

Podsjećamo, HNS je odlučio da će sve utakmice 16. kola početi minutom šutnje u znak sjećanja na žrtvu Vukovara.

Komentara 15

IL
ilijan
20:21 16.11.2017.

Podržavam sve koji se na taj dan prisjećaju žrtava Vukovara i Škabrnje.

DU
Deleted user
20:27 16.11.2017.

Svaka čast i podrška navijačima.A da se ujedinite i prestanete ići na sve utakmice dok se ne riješi stanje u HNSu.To bi vam bilo pametnije nego da radite nerede,bez ikakve svrhe.

IK
Ikonoklast
00:41 17.11.2017.

Cak su i portalski placenici ostali suzdrzani na ovo, iako, da ih pitas vukovar ili suker i vukovar ili mamic...za par lipa izdati ce oni vukovar, mamic je mamic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije