Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne skriva da je sramežljiv

Luka govorio o izgubljenoj okladi, a otkrio i što nikad neće javno reći

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
16.10.2018.
u 09:13

– Sjećam se da mi je Danijel Subašić jednom prilikom rekao kako u Monacu igra mladi igrač koji će jednog dana biti jedan od najboljih na svijetu – rekao je Modrić

Ugledni magazin France Football u prosincu će proglasiti dobitnika Zlatne lopte, a mnogi se slažu da je tu nagradu zaslužio Luka Modrić.

Hrvatski kapetan im je u ekskluzivnom razgovoru otkrio da ga neće natjerati da kaže: ''Da, ja zaslužujem Zlatnu loptu''.

– Ne volim govoriti na takav način, da svima kažem: ''Da, ja zaslužujem Zlatnu loptu.'' Meni je najvažnije da sam na terenu već mjesecima, a bez sumnje mi je prošla godina bila najbolja u karijeri. Tko je najbolji, odlučit će stručnjaci – rekao je Luka.

Foto: Reuters/Pixsell

Otkrio je Modrić Francuzima i kako nije očekivao da će Zinedine Zidane i Cristiano Ronaldo na kraju sezone napustiti Real.

– Naravno da nisam očekivao da će otići iz Reala. Zapravo, kada se pojavila glasina da bi Ronaldo morao otići, mi (op. a. igrači Reala) u svlačionici smo se kladiti i bili uvjereni da neće otići, no svatko donosi svoju odluku – rekao je Luka pa dodao:

– Ipak, Ronaldo je za mene iznad svih.

Otkrio je Modrić i sljedeće.

– Ja sam sramežljiva osoba, ne volim biti pretjerano u medijima. Odgovara mi svijet oko mene kakav jest. Volim jednostavnost.

Dotaknuo se Modrić i igrača za koje žali što nije s njima nikad zaigrao.

– Na prvom mjestu je Boban, moj idol i heroj u hrvatskoj reprezentaciji. Zatim Zidane. Imao sam sreću da mi on bude trener, s njim smo živjeli najljepše trenutke u povijesti Real Madrida. Katkada je zaigrao s nama i bilo je impresivno vidjeti njegovu eleganciju i pokrete na terenu. Šteta što nikad nismo zaigrali zajedno. Treći je Ronaldo Nazario.

Francuze je zanimalo što Luka misli o Kylianu Mbappeu.

– Izvanredan talent, doista je poseban. Sjećam se da mi je Danijel Subašić jednom prilikom rekao kako u Monacu igra mladi igrač koji će jednog dana biti jedan od najboljih na svijetu. A ovaj tada još nije bio ni poznat. 

>> Pogledajte i potezom kojim Modrić izluđuje protivničke igrače


 

Komentara 5

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
09:23 16.10.2018.

Hrvatski kapetan im je u ekskluzivnom razgovoru otkrio da ga neće natjerati da kaže: 'Da, ja zaslužujem Zlatnu loptu' jer sam svjestan da su Messi i Ronaldo za klasu ispred mene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije