Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otišle u nebo

Ulaznice za Slovačku se odmah pojavile u oglasniku, šokirat će vas koliko za njih traže

Prodaja ulaznica za utakmicu Hrvatska - Slovačka
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/6
29.10.2019.
u 20:11

Do ulaznica se očito još uvijek može, ali će za njih trebati izdvojiti papren novac

Hrvatska reprezentacija 16. studenog će se na Rujevici suočiti s reprezentacijom Slovačke, a ulaznice za tu utakmicu rasprodane su već prvog dana pretprodaje. Poručili su to u utorak iz HNS-a te su dodali kako se vesele sjajnoj atmosferi u Rijeci:

- Vatreni će posljednji kvalifikacijski susret za Europsko prvenstvo 2020. godine odigrati pred 8211 navijača, koliki je kapacitet stadiona Rijeke za navedenu utakmicu, a činjenica da je cijeli kontingent ulaznica rasprodan u jednom danu svjedoči kako će reprezentativce u Rijeci dočekati odlična atmosfera - poručili su iz HNS-a.

Ipak, do ulaznica se još uvijek može, ali će za njih trebati izdvojiti papren novac. Prve kupljene su se odmah pojavile na popularnome oglasniku Njuškalo, a za onu najskuplju anonimni vlasnik karte traži gotovo tri tisuće kuna.

Budući da je najskuplja karta za ovu utakmicu koštala 200 kn (Tribina Zapad), jasno je da netko višesatno stajanje u redu želi bogato naplatiti.

Komentara 11

RE
rene
20:35 29.10.2019.

nije mi jasno... jučer ste pisali da se ulaznice kupuju uz osobne podatke i da na stadion ne može nitko čiji podaci ne odgovaraju podacima s ulaznice ... pa koja će budala kupiti ulaznicu, doći na utakmicu, i onda akoko ga kontroliraju ne puste ga na stadion jer podaci ne odgovaraju??? a najavili su pregled svih

HR
hr76
20:59 29.10.2019.

Kada organizatori počnu legitimirati osobe i propuštati samo one koji su navedeni na karti, onda će to sve imati smisla. Sada može raditi tko što hoće, bez ikakve kazne. Ovim preprodavačima treba otvorit dosje, i za treću preprodaju zabranit pristup stadionu na neodređeno vrijeme.

ML
Mlad75
20:42 29.10.2019.

Sta je tu cudno...tako to bude kad zbog medijskog pritska odlucis napravit glupost i ostavis da se utakmica igra na stadionu koji prima ni 10 tisuca gledatelja.....stvarno moras bit ogranicen i pristati na takvu medijsku patku, umjesto da stavis utakmicu na najveci stadion jer je to utakmica koja odlucuje o euru, sto znaci i o novcima bez kojih nema napredka.....mi stalno potvrđujemo da smo i dalje u komunistickoj kaljuzi jer ne razmisljamo ekonomski....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije