Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bio je velika zvijezda

'Ukrali' su mu zlatnu loptu, a on je uništavao brakove: 'Tulumario sam s puno loših ljudi i žena'

Internazionale v Salernitana - Serie A - Giuseppe Meazza
Jonathan Moscrop
05.11.2022.
u 15:10

'Van Nistelrooy i Robben su mi nabijali na nos da puno izlazim, govorili mi da kao igrač držim disciplinu jer ovako neću dugo izdržati'

Wesley Sneijder bio je jedan od najdarovitijih vezni igrača svoje generacije, ali mnogi smatraju kako nije do kraja ispunio svoj potencijal unatoč sjajnoj karijeri. 

Kao mladića iz Ajaxa, zapazio ga je madridski Real, no prelaskom na Santiago Bernabeu umalo si je uništio karijeru zbog čestih izlazaka i uživanja u pretjeranom konzumiranju alkohola. 

- Nisam bio svjestan da prelazak u Real također znači da sam se preselio u noćni život Madrida. Navukao sam se na to. Bio sam mlad, uživao sam u uspjehu i volio sam svu pažnju. Zbog toga su mi se kasnije u životu dogodile neke ružne stvari. Nisam se drogirao, ali sam pio i vodio sam ‘rock-‘n-roll’ stil života kao jedna od zvijezda Real Madrida. Sve stvari koje sam uradio bile su zatajene - ispričao je u ispovijesti Sneijder.

Otvoreno je priznao kako je uništio mnoge brakove zbog načina života...

- Puno sam tulumario s mnogo loših prijatelja, žena i alkohola. Stvari su izmaknule kontroli i bolo je jako loše. Bio sam čist i priznao sve svojoj drugoj ženi, Yolanthe...Rekao joj da je moje srce s njom. 

Iz Reala je prešao u milanski Inter s kojim je 2010. godine osvojio trostruku krunu uključujući Ligu prvaka, iste godine je postao svjetski doprvak u dresu Nizozemske. Mnogi smatraju kako mu je nanesena velika nepravda te da je trebao uzeti zlatnu loptu ispred Lea Messija. 

>> Izjave igrača Dinama nakon poraza od Milana pogledajte u videu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije