Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORI SE ZA ŽIVOT

Ukrajinac kojem je poginula supruga nalazi se u kritičnom stanju. Doživio je trostruki moždani udar

FC Shakhtar Donetsk
14.02.2023.
u 17:22

Bivši desni branič Šahtara i trenutni član AEK-a iz Atene srušio se na treningu i liječnici ga trenutno spašavaju

Nogometaš AEK-a koji je na posudbi u Zorji, Oleg Danchenko , trenutno je u kritičnom stanju nakon trostrukog moždanog udara. Kako prenose strani mediji, Oleg se onesvijestio na treningu, ali ga je klupski liječnik uz pomoć defibrilatora vratio u život. Nesretni momak trenutno se nalazi na odjelu intenzivne njege i liječnici se bore za njegov život.

Početkom prošle godine ukrajinskom nogometašu dogodila se stravična tragedija kada mu je u prometnoj nesreći stradala supruga. Inače, Dančenko je igrao za Černomorec, Anži, Jenisej, Rubin, Šahtar i UFU, igra na poziciji desnog beka, a 2018. je dobio poziv u ukrajinsku reprezentaciju. 

 

 

Početkom ove godine doživio je strašnu tragediju. Naime, u blizini grada Odese u prometnoj nesreći smrtno je stradala supruga ukrajinskog nogometaša. Viktoria Danchenko (27) bila je model i influencerica, a za Olega se udala 2020. godine, piše News Fox 24, više o tome OVDJE

Komentara 5

Avatar transdanubier
transdanubier
19:28 14.02.2023.

vjerojatno posljedica bockanja!

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
21:51 14.02.2023.

Pa u godinama je gdje se dobijaju iznenada višestruki moždani udari. Već dvije godine nova normalnost. Već sam se privikao.

DL
Dvanaest__legija
22:43 14.02.2023.

Naslovom se pokušava implicirati da je dobio moždami jer mu je poginula supruga. Jadni vaxerski pamflet!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije