Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NA UTAKMICU

Ukrajinski mediji likuju nakon dramatičnog remija s Dinamom, evo što sve pišu

Dinamo - Šahtar
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/9
06.11.2019.
u 23:37

"Ovo je bio najbolji završetak utakmice u povijesti ukrajinskog nogometa. Šahtar je spasio izgubljenu utakmicu", navodi Segodnja.

Dinamo je večeras pred 28.316 gledatelja na Maksimiru odigrao 3:3 protiv Šahtara primivši dva gola u sudačkoj nadoknadi i tako pokvario izglede za plasman u osminu finala Lige prvaka. Evo što ukrajinski mediji pišu nakon šokantnog remija.

"Ovo je bio najbolji završetak utakmice u povijesti ukrajinskog nogometa. Šahtar je spasio izgubljenu utakmicu", navodi Segodnja.

Dinamo - Šahtar
1/22

Sport je opisao akciju u kojoj je Šahtar stigao do remija.

"Čak je i Pjatov otišao pred gol Dinama i u posljednjoj minuti zaradio jedanaesterac za svoju momčad. Tete je uzeo loptu i bio je siguran. I Šahtar je uspio zabiti dva gola za pet minuta i izbjeći poraz", piše ukrajinski Sport, dok KP navodi:

"Dramatična utakmica: Šahtar zabio dva gola u posljednjim minutama i stigao do remija s Dinamom."

A na sportskom portalu UA-Football ovako su opisali utakmicu:

"Statistika kaže da Dinamo nije bio bolji od Šahtara u ovoj utakmici. Možemo reći da je pravda - u obliku remija - pobijedila. Svaka je momčad imala sreće, a to je utakmicu pretvorilo u spektakl."

"Nevjerojatna borba Šahtara, zabio je dva gola u posljednjim minutama i pronašao snagu da dođe do remija", navodi Fakty.

>> Pogledajte što su igrači Dinama rekli nakon remija sa Šahtarom

>> Pogledajte i što je rekao Darijo Srna

 

Ključne riječi

Komentara 12

NI
nikola1975
23:51 06.11.2019.

Jedno pitanje za sudačke stručnjake. Kako se može okarakterizirati konstantno ometanje obrambenih akcija jedne momčadi od strance sudca? Pogledajte postavljanje sudca kod akcija u kojima Šahtar napada Dinamovu desnu stranu. U velikom broju napada postavljen je tako da obrambenog igračača ometa u napadu na igrača koji prima loptu.

ER
EroK
00:24 07.11.2019.

Sudac Felix Byrch, je onaj isti sudac koji je pogriješio i na utakmici Srbija-Švicarska, na SP. Srbija se žalila FIFI, koja je uvažila žalbu i zabranila ovom neprofesionalcu suditi na World Cup utakmicama. Gosp. Bjelica, uložite protest i izbacite ovog neprofesionalca! https://www.dw.com/en/world-cup-over-for-german-referee-felix-brych/a-44538513

ER
EroK
23:49 06.11.2019.

"Nevjerojatna borba Šahtara, zabio je dva gola u posljednjim minutama i pronašao snagu da dođe do remija", navodi Fakty. Zahvaljujuci sudcu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije