Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zna znanje

Uhvatio zamah: Kramarić novim pogotkom povukao Hoffenheim prema vrhu

Andrej Kramarić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/2
10.11.2018.
u 17:51

Kramarić je zabio za 1:0 na dodavanje Joelintona

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić ponovo je zabio. Nakon što je u srijedu u Ligi prvaka zatresao mrežu Lyonu u 2:2 remiju na gostovanju, sada je pogodio i u 2:1 pobjedi Hoffenheima nad Augsburgom.

Kramarić je zabio za 1:0 u 65. minuti na dodavanje Joelintona (pogodak možete pogledati ovjde), pa travnjak napustio u 88. minuti, tek što je Reiss Nelson zabio pobjednički pogodak za domaće.

Naime, Augsburg je izjednačio na 1:1 u 69. minuti preko Alfreda Finnbogasona, ali je spretni mladi Englez zakucao jedan odbijanac u 84. za važan trijumf modrih. Dodajmo da se Kramarić još dvaput mogao upisati u strijelce, u 52. i 82. minuti, ali njegovi pokušaji su bili trunku neprecizni.

Hoffenheim se zahvaljujući osvojena tri boda popeo na peto mjesto Bundeslige, te ima samo pet bodova manje u odnosu na vodeću dortmundsku Borussiju koja će kasnije večeras odmjeriti snage s Bayernom.

Predzadnja Fortuna iz Düsseldorfa je s 4:1 svladala Herthu, koja je od 41. minute imala igrača manje jer je isključen branič Maximilian Mittelstadt. Davor Lovren, mlađi brat Dejana Lovrena, nije bio u sastavu Fortune.

Francuski napadač Alassane Plea bio je trostruki strijelac (39., 48., 52.) za Borussiju Mönchengladbach, koja u gostima pobijedila Werder s 3:1. 

Bez ozlijeđenog Borne Sose Stuttgart je u gostima dobio Nürnberg s 2:0, a dan ranije Hannover je na svom terenu svladao Wolfsburg sa 2:1. Josip Elez odigrao je čitavu utakmicu za Hannover, dok je Josip Brekalo igrao drugo poluvrijeme za Wolfsburg.

 

Komentara 3

KA
kajinx
20:20 10.11.2018.

Bravo Kramariću! Još jedan dokaz da je Hoffenheim znao koga kupuje od luzera iz vukojebine.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
19:56 10.11.2018.

Svaka čast Krama.... u Madridu Kalinić taman u 60im minutama ušao u igru nakon bolova u leđima.... i izgubio loptu nakon koje Atletiko prima 2.gol.... ha ha ha …. koji tenkre

ZO
zoca
14:41 11.11.2018.

Kramaric igra solidno ali zato Perisic ,Brozovic i Vrsaljko igraju kriminalno lose.Lovren grije klupu,Lukica van formei ako dalic krene sa ovim momcima na Spaniju poraz ko kuca sa 4-5 komada..zovi dalicu mlade da igraju rjesavaj se na vrijeme primadona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije