Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULAŽU 600 MIL. €

Potpuni remont u Realu: 'Već se čuje u hodnicima da je Luka otišao'

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
09.11.2018.
u 20:58

Perez je u pojačanja spreman uložiti nevjerojatnih 600 milijuna eura.

Promjena trenera u Realu urodila je plodom! Dolaskom Santiaga Solarija na klupu kraljevski klub povezao je tri pobjede uz gol razliku 11:0.

Iako protivnici (Melilla, Valladolid, Plzen) nisu bili pretjerano zahtjevni, sve se glasnije priča da je Solari donio ono što je Realu nedostajalo te da bi mogao dobiti priliku i u nastavku sezone, a ne samo dva tjedna kako je prvotno bilo odlučeno.

Do promjene na klupi došlo bi na kraju sezone, a najveće želje predsjednika Reala Florentina Pereza su Joachim Löw i Jose Mourinho, tvrdi DiarioGol.

Isti izvor napominje da Perez sprema i potpuni remont momčadi te da je u pojačanja spreman uložiti nevjerojatnih 600 milijuna eura.

Prva želja je Neymar za kojeg bi PSG-u platili između 200 i 300 milijun eura.

Među igračima koji bi trebali otići spominje se i Luka Modrić.

- Već je otišao u Inter, čuje se kroz hodnike Santiago Bernabeua - pišu Španjolci o Modriću.

>> Pogledajte i što su dinamovci rekli dan nakon povijesne pobjede

Komentara 37

BR
Brandfackel2
21:25 09.11.2018.

Ovi jugoslovenski govnovinari u zadnjih nekoliko godina objavili su već "mali milijun" članaka o Modrićevom odlasku iz Reala. Kad se to uistinu dogodi, dogodit će se iz razumnog razloga tj. Lukinih godina. Toza Dasović i ostali Prnjavorčani u redakciji Večernjeg to će ionako saznati u stranim medijima jer oni su nitko i ništa. Njihova blentrava i zloguka nagađanja u ovakovim člancima samo su frustracije zbog njihovoga jugokomunističkoga pedigrea i patološke mržnje naspram svega što predstavlja nacionalni simbol u Hrvata...

IN
inbox
21:32 09.11.2018.

modriću želim sve najbolje

PR
prajdali100
22:18 09.11.2018.

Je li ovom Majdaku srce na mjestu.To nema morala, časti, srama, pristojnosti...ničega.Sramota je da ova osoba bilo što piše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije