Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imali ulaznice

Uhićene dvije skupine BBB-a na putu prema Albaniji!

BBB
Foto: Borna Filic/PIXSELL
19.08.2015.
u 18:16

Na granici s Crnom Gorom uhićeno je nekoliko desetaka navijača koji su imali ulaznice, ali nisu bili na popisu onih kojima je Dinamo odobrio dolazak na utakmicu

Nogometaše Dinama večeras u Albaniji očekuje prva utakmica četvrtog pretkola Lige prvaka protiv Skenderbeua. Na put su krenuli i Bad Blue Boysi, a albanski mediji javljaju da su privedene dvije skupine.

Prema njihovu pisanju, na granici s Crnom Gorom uhićeno je nekoliko desetaka navijača koji su imali ulaznice, ali nisu bili na popisu onih kojima je Dinamo odobrio dolazak na utakmicu. Kod njih je pronađeno i nešto pirotehnike i vraćeni su u Hrvatsku. Druga skupina privedena je također na putu za Albaniju, a njih je uhvatila policija u BiH.

I kod njih je pronađena pirotehnika, dio navijače je vraćen, a dio priveden.

Albanska je policija spremna za dolazak BBB-a. Angažirano je oko 400 pripadnika interventne policije, a klub je dodatno unajmio 250 zaštitara. Očekuje se nekoliko stotina BBB-a, a kako bi se spriječio dolazak "nepoželjnih", albanska policija surađuje s hrvatskom.

>>Pojavile se nove snimke žestokog okršaja BBB-a i mamićevaca

Komentara 28

UM
Umjereni
18:33 19.08.2015.

Ja sam beskrajno fasciniran i ovom i svim prethodnim vladama kad je u pitanju nemoć da se obračunaju s nekoliko stotina idio.ta i de.bila. Jedni te isti ljudi stvaraju jedne te iste nerede. Ali na granici jedni te isti policajci, bez ikakvog podatka, puštaju jedne te iste nasilnike iz mjeseca u mjesec na inozemne utakmice, jedne te iste nasilnike da nas sramote gdjegod stignu. Ali jao si ga tebi ako si kao klinac zapalio joint. Onda te i nakon pedeset godina izvlače na granici iz auta i postavljaju ti pitanja o tome koju marku cigareta pušiš, da li imaš kakve vezes Nizozemskom, kad si zadnji puta bio u coffee shopu i slične budalaštine.

L0
luena 01
18:34 19.08.2015.

Dok drugi mediji pisu da su kod BBB-ovaca pronasli metalne palice ,bejzbol palice i falsifikate a ne karte za utakmicu vi pisete sasvim drugacij,o nesto pirotehnike. Umjesto da je nasa policija na nasoj strani pretrazila i sve njih privela,oni upozoravajuu Crnogorsku policiju,sad ih Crnogorska policija vraca natrag u Hrvatsku....!!

Avatar Abcda
Abcda
18:36 19.08.2015.

Udri po bubrezima !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije