Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sramota u luksemburgu

Pojavile se nove snimke žestokog okršaja BBB-a i mamićevaca

BBB
Foto: Youtube Screenshot
24.07.2015.
u 12:17

U sukobu je sudjelovalo nekoliko desetaka ljudi, a navodno 20-ak ih je uhitila luksemburška policija

Uoči uzvratne utakmice Dinama i Fole Esch u drugom pretkolu Lige prvaka u Luksemburgu su se sukobile dvije frakcije Bad Blue Boysa. Ona koja je protiv uprave hrvatskog prvaka i tzv. mamićevci, koji je podržavaju.

U sukobu je sudjelovalo nekoliko desetaka ljudi, a navodno 20-ak ih je uhitila luksemburška policija.

Pojavile su se nove snimke sramotnog okršaja koji je zgrozio domaće stanovništvo pa su se u lokalnim medijima pojavile i osude kako su hrvatski huligani gori čak i od engleskih koji su 1980-ih ostavili pustoš iza sebe.

Video je snimio građanin iz autobusa. Vidljivo je kako su se sukobljeni navijači udarali te gađali svime što im je došlo pod ruku, a na kraju je intervenirala i policija.

>>Krvavi sukob frakcija BBB-a u Luksemburgu, 20 uhićenih

Komentara 41

GI
gismund
12:49 24.07.2015.

ovi BBB postali su omraženi kod svih normalnih navijača dinama, čak i onih koji ne podržavaju mamića jer ovaj primitivni, agresivni huliganizam nitko normalan ne podržava!

AD
Aderton
12:41 24.07.2015.

kakvi idioti! Bože smiluj se..

CE
cenzura
13:40 24.07.2015.

Navijač sam Dinama više od 40 godina! Bio sam na više utakmica Dinama nego svi ovi divljaci zajedno i nikad ama baš nikad nije bilo ovakvih likova, divljaka, propalica, kriminalaca koji sebe nazivaju navijači ili BBB. Oni čak nisu sramota sami sebi već sramota pravosuđa i policije ove zemlje. Radi se o jednoj te istoj agresivnoj skupini koja putuje za Dinamom (a to netko plaća) sa jedinom namjerom pravljenja nereda i nanošenja što veće štete. Lako bi bilo ući u trag financijerima da za to ima interesa ali nema tj. nečiji je interes da se pravi što više štete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije