Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA

Ugledni dnevnik objavio nešto što se neće svidjeti Modriću, a onda se javili i čitatelji

Modrić
Foto: Marca
24.04.2020.
u 11:30

Modrić ili Odegaard, pitanje je na naslovnici Marce, ali popratni članak ne ide u korist hrvatskom veznjaku.

Španjolski sportski dnevnik Marca današnju je naslovnicu posvetu kapetanu hrvatske reprezentacije Luki Modriću.

Modrić ili Odegaard, pitanje je na naslovnici Marce, ali popratni članak ne ide u korist hrvatskom veznjaku.

"Modriću je preostala jedna sezona ugovora, njegova je forma pala u posljednjih 12 mjeseci, a postoje klubovi zainteresirani da ga dovedu. Prije nekoliko mjeseci Modrić je bio prilično blizu prelaska u Milan, ali je odlazak njegovog prijatelj Zvonimira Bobana s mjesta sportskog direktora stavio to na čekanje. Druga mogućnost, ako Modrić želi promijeniti klub , je Inter Miami u MLS-u, jer David Beckham još uvijek pokušava pojačati svoju momčad", piše Marca te navodi da Odegaard igra sjajno na posudbi u Real Sociedadu.

"U fenomenalnoj je formi i mnogi očekuju da će ga Real povući s posudbe početkom ovoga ljeta", dodaje se u članku.

O svemu su se izjasnili i čitatelji Marce u anketi na web stranici. Sudjelovalo je više od 20.000 navijača i 65 posto želi da Modrić ode kako bi napravio mjesta za Odegaarda. 20 posto nije za takvu opciju, dok ih 15 posto smatra da u Realu ima mjesta za obojicu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije