Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepo je čuti

Ugledni britanski list: Hrvati se mogu veseliti svijetloj budućnosti, imaju tri dragulja

Bartol Barišić
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/8
08.10.2020.
u 10:41

Stručni žiri, uz pomoć svojih suradnika, zaključio je da u Dinamu i Hajduku već postoje dečki koji će zamijeniti Modrića, Bobana, Šukera, Bokšića, Rakitića...

Ugledni britanski list The Guardian donio je u četvrtak ujutro popis 60 najboljih mladih nogometaša svijeta rođenih 2003. godine, a na listu je uvrstio i trojicu Hrvata.

Prema mišljenju Marcusa Christensona, Jima Powella i Garryja Blighta, Hrvatsku čeka svijetla nogometna budućnost, a u godinama ispred nas oslanjat će se na dvojicu dinamovaca, Bartola Barišića i Tomislava Duvnjaka, odnosno na Ivana Ćubelića iz Hajduka.

Bartol Barišić, 1. siječnja 2003., napadač

Guardian o Barišiću donosi da je izvanredan napadač, spoj Maura Icardija i Harryja Kanea, pa prenosi riječi Dinamova trenera Joze Bandića koji ističe da Barišić jednako grize bez obzira na rezultat na semaforu, je li 2:0 ili 9:0.

"Nevjerojatno je koliko je u njemu strasti i želje, može zabiti iz bilo koje pozicije i iz bilo koje situacije", stoji u opisu koji je novinarima Guardiana dao novinar Aleksandar Holiga.

Tomislav Duvnjak, 5. veljače 2003., veznjak

Što se Tomislava Duvnjaka tiče, čitateljima je predstavljen kao veznjak koji igra izuzetno zrelo za svoju dob i kao mladić koji uvijek donosi ispravne odluke na terenu bez obzira na pritisak. 

U nastavku kaže da je već upao u oko nekolicini skauta iz Bundeslige, ali i da je Juventus zainteresiran da ga što prije uzme pod svoje.

Ivan Ćubelić, 2. lipnja 2003., veznjak

"Tehnički briljantan, vrlo inteligentan, sjajan kada se nalazi pod pritiskom." Tako autor opisuje Ćubelića, pa naglašava da je uza sve to izvanredan izvođač prekida koji uvijek ima širu sliku kada predaje loptu. 

"Katkada djeluje sramežljivo, kao da se ne nameće dovoljno, ali to je nešto na čemu se može poraditi i popraviti", stoji u opisu.

 

Komentara 9

PL
plenkikok
11:39 08.10.2020.

Odmah se sjetim što se sve pisalo o Haliloviću. Danas moraš googlati da vidiš jel' uopće i igra.

KA
Kalimero4
11:05 08.10.2020.

Sada će moja susjeda upravo roditi bebača Bartola.Liječnici su rekli da će biti bolji od Ronalda.

Avatar Idler
Idler
12:04 08.10.2020.

Ćubelića mam preselit vu Diname inače bu za navek ostal talent 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije