Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVAN FORME

Ugledne talijanske novine oštro kritizirale Marija Mandžukića!

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
11.04.2019.
u 08:55

"Čini se da se u 2019. godini Mandžukić muči s nošenjem kostima idealnog partnera portugalskog superheroja. Ovo je još samo jedan pokazatelj da je izvan forme. Uzvrat je za pet dana i alarm je upaljen."

U prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka Ajax i Juventus sinoć su u Amsterdamu odigrali 1:1, pa će pitanje putnika u polufinale biti razriješeno nakon uzvrata u Torinu 16. travnja.

Bivši napadač hrvatske reprezentacije Mario Mandžukić započeo je utakmicu kao kapetan Juventusa, a igrao je do 60. minute kada ga je zamijenio Douglas Costa.

Nije to bila dobra partija Mandžukića, a talijanski sportski dnevnik Gazzetta dello Sport kritizirao je njegovu igru.

"O. K., primao si udarce i beljio se nizozemskim klincima. Razumijemo i da si se umorio kao napadač-vodonoša. Ali gdje je ostatak, Marione? Gdje je tvoja napadačka podrška koju Cristiano Ronaldo očajnički treba", piše najčitaniji talijanski sportski dnevnik i dodaje:

"Čini se da se u 2019. godini Mandžukić muči s nošenjem kostima idealnog partnera portugalskog superheroja. Ovo je još samo jedan pokazatelj da je izvan forme. Uzvrat je za pet dana i alarm je upaljen."

>> Pogledajte slavlje dinamovaca nakon prolaska u finale

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Mile voli disko
Mile voli disko
09:22 11.04.2019.

Ne znam zašto ga uopće i uvode u igru,, Duglas Costa je trebao igrati od početka.

ŠN
ŠNJOF
09:17 11.04.2019.

Baš tako, 1000 minuta bez gola, svaki duel izgubi, a voli se sa sucima svađati i igrati grubo.

Avatar StevoHorvat
StevoHorvat
09:38 11.04.2019.

Prevara od "igrača". Bio i ostao. Juve, you've been punked!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije