Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slobodna borba

UFC doveo sjajnog borca koji će biti ozbiljna prijetnja našem Stipi Miočiću

Blagoi Ivanov
Foto: Fighsite.hr
26.04.2018.
u 13:56

Ivanov će svojom kvalitetom, ali i svojim iskustvom na najvišem nivou, biti veliko pojačanje za UFC-ov teškaški roster

Blagoj Ivanov nova je teškaška akvizicija na UFC-ovu rosteru. Bugarski borac je WSOF/PFL prvak koji ima omjer pobjeda i poraza 16-1. 

Ivanov je i bivši član Bellatorova rostera. Tamo je zabilježio jedini poraz u karijeri i to od danas UFC top “contendera” Alexandera Volkova. Prije toga četiri puta uzastopno je pobijedio u toj sjajnoj promociji, piše Fightsite.

Zatim je prešao u WSOF, gdje je imao pet pobjeda u nizu. U karijeri je već slavio protiv bivših UFC-ovaca poput Ricca Rodrigueza, Lavara Johnsona i Shawna Jordana.

Nema sumnje da će Ivanov svojom kvalitetom, ali i svojim iskustvom na najvišem nivou biti veliko pojačanje za UFC-ov teškaški roster i ozbiljna prijetnja našem Stipi Miočiću.

Komentara 4

DU
Deleted user
14:34 26.04.2018.

Opet neki novi NGannu ? Samo da ne budu žute kupaće gaćice opet.

Avatar 15545
15545
17:06 26.04.2018.

aj ovaj barem nije full time cistac zahoda ko stipek nas...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije