Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kažnjen i Partizan

UEFA žestoko kaznila Zvezdu zbog veličanja zločinca Mladića

05.01.2018.
u 19:00

Crvena zvezda će domaću utakmicu šesnaestine finala Europske lige protiv moskovskog CSKA igrati bez gledatelja.

Beogradska Crvena zvezda će domaću utakmicu šesnaestine finala Europske lige protiv moskovskog CSKA igrati bez gledatelja, odlučila je UEFA.

Zvezda je kažnjena jer su njezini navijači na zadnjoj utakmici grupne faze protiv BATE Borisova u Beogradu veličali osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića, odali mu počast transparentom te u više navrata skandirali njegovo ime. Iako je za dvoboj s CSKA već prodano skoro 30 tisuća ulaznica, a Zvezda je s čak 143 tisuće gledatelja u tri utakmice bila najgledaniji klub Europske lige, utakmicu protiv Rusa 21. veljače igrat će na praznoj Marakani. 

1/22

Zvezda je kažnjena i s 50 tisuća eura

Kažnjen je i drugi beogradski klub Partizan, ali samo  novčano s 30 tisuća eura zbog pirotehnike, ulaska navijača na teren, nepristojnog ponašanja i blokiranih stepenica na utakmici s Young Boysima.

Komentara 14

Avatar UHROAP
UHROAP
07:35 06.01.2018.

za 50 tisuca eura budu morali prodat stadion s parcelom i igrace.. i jos budu duzni!

Avatar arba_arba
arba_arba
21:07 05.01.2018.

... ali moci ce se pozicionirati transparenti i zastave u praznom stadionu, ili ??

Avatar dobry
dobry
20:54 05.01.2018.

Krivo! Odavno su to "fk Četnik" i "fk Kokarda"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije