Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PLAN
Povratak na članak

UEFA sprema velike promjene u europskom nogometu: Vatrenima slijede nikad teže kvalifikacije za SP?

Aleksandar Čeferin bi vrlo brzo mogao odobriti novi plan kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2026. godine.

Komentari 3

Avatar Besna Mirela
Besna Mirela
10:04 25.01.2023.

kakav glup i senzacionalan naslov... iz njega proizlazi da UEFA sprema izmjene samo da bi nama napakostila i otežala.....

VL
PD
plavi-devet
09:50 25.01.2023.

Podebljalo se SP s 32 na 48 zemalja, znaci za 16 mjesta, a Europa je dobila dodatna 3, sto je apsolutno neproporcionalno malo s obzirom na kvalitetu nogometa u Europi u odnosu na ostatak svijeta. Znaci gleda se da se poveca broj gledatelja reklama, odnosno losija repka iz Azije ako zemlja ima 150 miliona stanovnika im je vaznija od recimo Danske ili Hrvatske s 5 ili 4 miliona.

VL
TE
TexWiller
10:27 25.01.2023.

Dobro, i kaj je tu tako teško i senzacionalno loše za našu reprezentaciju, a ostalimo dijametralno suprotno olakšano!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.