Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlatko Marković

''Uefa poštuje one koji nisu krivi, Dinamo ipak ima ime u Europi''

Mamić, Marković
Željko Hladika
20.11.2009.
u 17:28

Odluku Žalbene komisije Uefe o vraćanju Dinamu tri boda prokomentirao je i predsjednik HNS-a Vlatko Marković.

– To je izvanredan potez koji pokazuje da se poštuju oni koji nisu ni za što krivi – rekao je Marković i dodao – Dinamo je ovim pokazao da odavno ima ime u Europi i da ga cijene. Uefa ništa ne poklanja, ovo pomilovanje zasigurno je uslijedilo nakon konsenzusa.

A BBB-ima je poručio:

– Nadam se da će im ova odluka otvoriti oči, da vide koliko štete čine svom klubu i gradu.



Trebaju im dvije pobjede i...

Povratkom bodova Dinamo još može uhvatiti jedno od prva dva mjesta i prezimiti u Europi. Za to su mu potrebne dvije pobjede u dvije utakmice (Anderlecht i Timisoara), ali Ajax ili Anderlecht ne bi smjeli doći do devet bodova. Dakle, netko bi trebao izgubiti obje utakmice.

U slučaju da u zadnjem kolu Anderlecht osvoji bod kod Ajaxa i dođe do devet bodova, Dinamo bi kolo prije trebao u Bruxellesu slaviti s više od 2:0, s koliko je izgubio u Zagrebu. Tako će se već u sljedećem kolu (2. prosinca) više znati nakon što zagrebačka momčad odigra utakmicu u Belgiji.

Komentara 8

DE
derin
18:02 20.11.2009.

Baš lijep par,nek se vrate odakle su i došli,tamo ima sada više igrača za prodaju.

TE
tetrijebzg
19:15 20.11.2009.

Opet Mamić ima sreće jer ovo je bila prilika da ga se makne iz Dinama.Bolje ne igrati godinu u EU ligi nego imati njega u najdražem klubu na svijetu.

LE
lauf.er
21:31 20.11.2009.

Zar doista netko misli da će nešto biti drugačije? Ovo je samo odgoda neizbježnog. Tko je od tih kretena što sramote i Dinamo i Hrvatsku ozbiljno kažnjen, što je učinjeno da se situacija promijeni? Ništa. A,da. BBB su \"obećali\" daa će biti \"dobri\". Do prve slijedeće prilike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije