Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijete im kazne

UEFA pokrenula postupak protiv Arsenala, Napolija i Bayerna

Napoli - Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
08.03.2017.
u 21:47

Arsenal se tereti zbog toga što je jedan navijač utrčao na teren za vrijeme utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna, dok je njemački klub pod istragom zbog ponašanja svojih navijača.

Europska nogometna federacija (UEFA) pokrenula je disciplinski postupak protiv Arsenala, Bayerna i Napolija.

Arsenal se tereti zbog toga što je jedan navijač utrčao na teren za vrijeme utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna, dok je njemački klub pod istragom zbog ponašanja svojih navijača. Naime, navijači Bayerna bacali su razne predmete na teren.

Napoliju, također prijeti kazna zbog bacanja predmeta na teren za vrijeme utakmice protiv Real Madrida. 

Odluke o kaznama bit će poznate 23. ožujka.

Bayern je u Londonu pobijedio Arsenal 5-1, identičnim rezultatom kao i u prvoj utakmici, dok je Real dva puta rezultatom 3-1 porazio Napoli.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije