Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sramotno ponašanje

Uefa pokreće disciplinsku istragu protiv Fenerbahčea

FILE PHOTO: Super Lig - Fenerbahce v Galatasaray
MURAD SEZER/REUTERS
28.07.2022.
u 20:20

Iz Fenerbahčea su se oglasili priopćenjem u kojem navode kako "neki" navijači nisu predstavljali klub, niti njegovu poziciju ili stavove te kako je taj klub protiv rata u Ukrajini.

Europski nogometni savez (UEFA) objavio je kako će pokrenuti disciplinsku istragu protiv Fenerbahčea nakon što je skupina njegovih navijača skandirala ime ruskog predsjednika Putina tijekom uzvratnog dvoboja 2. pretkola Lige prvaka protiv Dinama iz Kijeva.

Sramotno ponašanje navijača Fenerbahčea naišlo je na osudu na društvenim mrežama, pa je i UEFA odlučila reagirati.

- Etički i disciplinski inspektori obavit će disciplinsku istragu zbog nedoličnog ponašanja navijača Fenerbahcea - objavila je UEFA.

Iz Fenerbahčea su se oglasili priopćenjem u kojem navode kako "neki" navijači nisu predstavljali klub, niti njegovu poziciju ili stavove te kako je taj klub protiv rata u Ukrajini.

Komentara 1

BI
billynik
22:17 28.07.2022.

Smiješno je do čega smo došli i što toleriramo. Znaci svi moramo misliti što nam EK i njeni mentori iz Amerike kažu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije