Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE SUSJEDA

Srpski mediji: Navijači Dinama su skandirali 'ubij Srbina' i 'umri Srbija', hoće li reagirati Uefa

Dinamo se u Skoplju plasirao u 3. pretkolo Lige prvaka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/8
27.07.2022.
u 09:28

Mediji iz Srbije potenciraju detalj s tribine i tvrde da su albanski i hrvatski navijači skandirali "umri Srbija" i "ubij Srbina".

Dinamo je sinoć u Skoplju svladao Shkupi s minimalnih 1:0 i plasirao se u treće pretkolo Lige prvaka nakon 2:2 na Maksimiru u prvoj utakmici.

Utakmica i ukupni pobjednik je odlučen početkom drugog poluvremena. U 47. minuti je jedini strijelac u Skoplju bio Dinamov kapetan Arijan Ademi. U trećem pretkolu Dinamo će igrati protiv bugarskog prvaka Ludogoreca.

A mediji iz Srbije potenciraju detalj s tribine i tvrde da su albanski i hrvatski navijači skandirali "umri Srbija" i "ubij Srbina".

"Albanski i hrvatski navijači još jednom su iskazali mržnju prema srpskom narodu, ovog puta u Skoplju na utakmici Shkupi - Dinamo. "Umri Srbija" i "ubij Srbina", albanski navijači koji podržavaju Shkupi i Bad Blue Boysi su zajednički skandirali i tako nastavili započeto na prvoj utakmici", navodi Kurir i pita se hoće li reagirati Uefa.

Napomenimo da je zbog izgreda na utakmici sa Sevillom Uefa kaznila Dinamo pa tako klub iz Maksimira nije prodavao ulaznice navijačima za gostujući sektor stadiona Nacionalna Arena Todor Proeski u Skoplju.

>> Pogledajte i razgovor s Nenadom Črnkom

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar argus100
argus100
09:57 27.07.2022.

Nisam shvatio, što su pogrešno vikali?

BU
burza
10:04 27.07.2022.

Ma vi ste krivo culi vikali su ljubi srbina ha ha

Avatar Darlboro2
Darlboro2
10:01 27.07.2022.

Ma dal' to ima il' nema smisla na stranu, al što se svi ti srpski mediji čude tome ko pura dreku ... I kod njih su četničke orgije na stadionima redovite, slave s e ratni zločinci, veliča ju se ruski zločini u Ukrajini itd..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije