Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eto ga opet

UEFA otvorila disciplinski postupak protiv Dinama i Manchester Cityja

Manchester City - Dinamo
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
03.10.2019.
u 15:06

Za očekivati je da će oba kluba biti samo novčano kažnjena

Etički i disciplinski odbor Europskog nogometnog saveza 17. listopada će raspravljati o kaznama za Dinamo i Manchester City zbog incidenata na tribinama stadiona Etihad tijekom dvoboja 2. kola Lige prvaka odigranog u utorak, u kojem je engleski prvak slavio sa 2:0.

Disciplinski postupak protiv Manchester Cityja je pokrenut zbog bacanja predmeta na teren, dok se Dinamu na teret stavlja isti prekršaj te uništavanje imovine na stadionu od strane navijača.

Za očekivati je da će oba kluba biti samo novčano kažnjena.

Komentara 3

Avatar Django
Django
17:10 03.10.2019.

Kad se nešto desi u Hrvatskoj, kaznu plaća naš klub bez obzira tko pravi nered. Kad se igra negdje vani, kaznu plaćaju oba kluba. Kako je ono bilo, respekt, na terenu smo svi jednaki. Kma (kiss my ass).

MU
muh
17:02 03.10.2019.

Čeferin.

Avatar Gab Dissenter
Gab Dissenter
16:49 03.10.2019.

Ma ajde bježi više. I UEFA i FIFA su mafija. Dosta mi ih je više. Samo se glupiraju. A putra na glavi imaju koliko hoće...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije