Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMIJENILI ODLUKU

Za njih je veličanje ratnih zločinaca normalno?! Pomilovali srpski klub

05.02.2018.
u 10:24

Žalili su se uz objašnjenje da su sporni transparent ('Hiljadu doživotnih da su ti dali, častan Srbin tebe slavi') unijeli Rusi, a ne Delije

Uefa je promijenila odluku o kazni Crvenoj zvezdi te će oni utakmicu šesnaestine finala Europske lige protiv CSKA igrati na rasprodanoj Marakani.

Beogradski klub je početkom godine kažnjen praznim tribinama zbog veličanja ratnog zločinca Ratka Mladića, no žalili su se uz objašnjenje da su sporni transparent ('Hiljadu doživotnih da su ti dali, častan Srbin tebe slavi') unijeli Rusi, a ne Delije.

Uefa je to njihovo objašnjenje prihvatila te im ukinula prvotnu kaznu o praznim tribinama. Tako će Zvezda CSKA 13. veljače dočekati pred prepunom Marakanom.

- Prezadovoljan sam odlukom komisije za žalbe Uefe. Ostvarili smo još jedan ogroman uspjeh na europskoj sceni, ovog puta izvan zelenog terena. Ponosan sam jer smo uspjeli dokazati da Zvezda nije kriva i da zaslužuje da uvijek ima svoje navijače uz sebe", izjavio je direktor Zvezde Zvezdan Terzić.

Komentara 11

DU
Deleted user
10:33 05.02.2018.

Šta ne bi trebalo uspehe postizati na zelenom polju a ne izvan njega i mnogo ružno prebacivat krivicu na bratski ruski narod ?

ST
stefj
10:42 05.02.2018.

A Šuker i HNS ne radr ništa da smanje kaznu radi Poljuda... Jedna molba ne bi škodila, pa da protiv Engleza ipak igramo na punom stadionu...

PI
pinkec
19:37 06.02.2018.

Krivo kažu, FIFA je govno, a ono se pas posrao!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije