Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRA SE U VIŠE GRADOVA

Uefa objavila 19 kandidata za domaćine Eura 2020., Hrvatska se povukla

Michel Platini
Federico Gambarini/DPA/Pixsell
26.04.2014.
u 19:26

- Jako smo sretni zbog velikog interesa za domaćinstvo Eura koje će biti povijesno jer će se igrati u više država - rekao je predsjednik Uefe Michel Platini.

Uefa je objavila 19 ponuda koje je primila za gradove domaćine Europskog prvenstva 2020. godine koje će se održati u 13 gradova. Na popisu nema Hrvatske koja je odustala od kandidature.

- Jako smo sretni zbog velikog interesa za domaćinstvo Eura koje će biti povijesno jer će se igrati u više država - rekao je predsjednik Uefe Michel Platini.

Za Euro 2020. godine su se kandidirali:

Azerbajdžan (Baku), Bjelorusija (Minsk), Belgija (Bruxelles), Bugarska (Sofija), Danska (Kopenhagen), Engleska (London), Makedonija (Skopje), Njemačka (München), Mađarska (Budimpešta), Izrael (Jerusalem), Italija (Rim), Nizozemska (Amsterdam), Irska (Dublin), Rumunjska (Bukurešt), Rusija (St. Peterburg), Škotska (Glasgow), Španjolska (Bilbao), Švedska (Stockholm), Wales (Cardiff).

Za organizaciju polufinala i finala su se prijavile Engleska i Njemačka.

>> HNS odustao od kandidature za Euro 2020.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije