Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska

Brighton pobjedom protiv Crystal Palacea izborio 4. kolo FA kupa

Brighton
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
08.01.2018.
u 23:00

Utakmica Brightona i Crystal Palacea bit će upamćena i kao prva u engleskom nogometu na kojoj je postojao sustav pomoćnog video suca

Nogometaši Brightona pobijedili su Crystal Palace pred svojim navijačima s 2-1 (1-0) i postali 24. momčad koja se izborila 4. kolo FA kupa, a preostalih osam momčadi bit će poznato nakon ponovljenih utakmica koje su na rasporedu 16. i 17. siječnja.

Utakmica Brightona i Crystal Palacea bit će upamćena i kao prva u engleskom nogometu na kojoj je postojao sustav pomoćnog video suca, tzv. VAR, ali ga nijednom tijekom utakmice sudac Andre Marriner nije upotrijebio, iako je bilo nekih dvojbenih situacija.

Domaći su poveli u 25. minuti pogotkom Stephensa, a u 69. minuti izjednačio je Sako. Prolaz Brightonu osigurao je Murray pogotkom u 87. minuti.

Brighton će u 4. kolu gostovati kod Middlesbrougha, a dvoboj je na rasporedu 27. siječnja.

Brighton
1/24

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije