Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNE VIJESTI

Uefa donijela povijesnu odluku koja će razveseliti navijače Hajduka. Ruši se rekord Lige prvaka?

Juniori Hajduka dočekani uz ovacije i baklje na Poljudu
Miroslav Lelas/PIXSELL
21.03.2023.
u 14:02

Europska krovna organzacija svojim potezom oduševila je pripadnike bilih, a mnogi smatraju da iza toga najviše stoji Aleksander Čeferin

Velike vijesti dolaze za sve navijače Hajduka, europska nogometna federacija (Uefa) donijela je sjajnu odluku i preselit će polufinalni ogled bijelih i Milana na drugi stadion u Ženevu. Polufinale juniorske Lige prvaka odigrati na stadionu Stade de Genève koji prima 30 tisuća gledatelja, umjesto u Nyonu. To bi trebalo biti dostatno za Torcidu koja će sigurno izvršiti novu invaziju, ovaj puta u Švicarsku. 

Drugo polufinale između portugalskog Sportinga i nizozemskog AZ Alkmaara trebao bi ostati na stadionu u Nyonu, a plasira li se Hajduk u finale, finalna utakmica također će se odigrati na ženevskom stadionu. 

Lijepa je to vijest za navijače majstora s mora i odlična poruka od strane Uefe. Svakako treba pohvaliti predsjednika Aleksandera Čeferina koji je pokazao kako razumije navijački put i njihove potrebe. 

Hajduk je u četvrtfinalnoj utakmici protiv Borussije u Dortmundu na Westfalenu imao podršku oko osam tisuća navijača od ukupno 16 tisuća prisutnih. U Ženevi se očekuje možda i više od 10 tisuća hajdukovaca, a utakmica između Hajduka i talijanskog velikana mogao bi biti najgledaniji u povijesti završnog turnira juniorske LP. 

Ključne riječi

Komentara 4

LI
Liverpool10
15:47 21.03.2023.

Navijaci velikih klubova prate i juniore i kadete, a navijaci malih klubova ne prate ni seniore u ligi prvaka kao što ne prate dinama

DM
drazen.muhvic
15:00 21.03.2023.

Navijači velikih europskih momčadi juniorsku Ligu prvaka uopće ne doživljavaju kao nešto ozbiljno i bitno. Navijači malih momčadi zbog nje si režu žile...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije