Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovog nema ni u sapunicama

Udat će se za 30 godina mlađeg iako zna da je spavao s osobnim kuharom vlastitog sina?!

Nadine Goncalves i Tiago Ramos
Foto: instagram.com/nadine.goncalves
28.05.2020.
u 17:00

Neymar se za sada na posljednju informaciju nije oglašavao

Nadine Goncalves (52), majka ponajboljeg nogometaša svijeta, Brazilca Neymara, vratila se u naručje 30 godina mlađeg muškarca i uskoro se planira za njega udati!

Piše tako list AS koji se poziva na izvore iz Brazila, pa sve govori da će Neymar uskoro i službeno dobiti novog očuha, dečka koji je u odnosu na njega šest godina mlađi.

Da Nadine Goncalves Goncalves ljubi gamera Tiaga Ramosa (22), svijet je doznao u travnju kada je par objavio zajedničke fotografije na njihovim profilima na Instagramu, međutim, nevolje u raju su započele kada je ona saznala da njezin mlađahni dečko dosad i nije baš živio nekim čednim životom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inexplicável ❤️

A post shared by Tiago Ramos (@tiagoramoss) on

Navodno je ljubio gotovo sve što je stigao, čak i s osobnog Neymarovog kuhara Maura, pa je tim više javnost iznenadila njezina odluka da ga učini svojim suprugom nedugo nakon što ga je "nogirala".

Neymar se za sada na tu temu nije oglašavao, nije poznato je li u međuvremenu promijenio mišljenje, pa u ovom trenutku možemo samo ponoviti da se u travnju toj vezi nije protivio.

Majku je tada podržao u njezinoj novoj ljubavnoj pustolovini, a zanimljivost kaže da zajednički fotografiju Nadine i Tiaga lajkom označio i Wagner Ribeiro, Neymarov otac i muškarac od kojeg se Nadine razvela 2016. godine nakon 25 godina braka. 

Dodajmo svemu da Nadine Goncalves i Tiago Ramos ljubavne fotografije sa svojih profila nisu micali unatoč prekidu, te da je mladić u srijedu objavio novi "selfie' s balkona koji se nalazi tek nedaleko od njezine rezidencije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Keep calm 🤫

A post shared by Tiago Ramos (@tiagoramoss) on

Ključne riječi

Komentara 4

IP
info_punkt
17:17 28.05.2020.

kuharom? valjda kuharicom !?

TU
tulipani
17:32 28.05.2020.

ljubav ide kroz želudac.....skontao mali da je bolja p...a žene u menopauzi nego šupak

Avatar RuthYA89
RuthYA89
06:58 30.05.2020.

w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​.k​i​s︆︅︆︅︆︅st​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije