Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Pucar otvorio

U Zagrebu svečano otvorena nova stolnoteniska dvorana

Zagreb: Svečano otvorenje stolnoteniske dvorane "Dom stolnog tenisa i Rakuna"
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
31.01.2023.
u 12:24

Predsjednik STK-a Rakuni Zagreb zahvalio je svima koji su bili dio ove priče prilikom uređenja dvorane, također je spomenuo da stolni tenis u zapadnom dijelu grada opet ima svoje omiljeno mjesto.

Tomislav Pucar upriličio je otvorenje nove stolnoteniske dvorane u Zagrebu. Dugoočekivani projekt napokon je ugledao svjetlo dana, a na jučerašnjem otvorenju mnogobrojni posjetitelji mogli su uživati u revijanom meču između hrvatskog stolnoteniskog reprezentativca Tomislava Pucara i poznatog zagrebačkog haklera Stanislava Lošića. 

Predsjednik STK-a Rakuni Zagreb zahvalio je svima koji su bili dio ove priče prilikom uređenja dvorane, također je spomenuo da stolni tenis u zapadnom dijelu grada opet ima svoje omiljeno mjesto. 

Tu će održavati najpopularnije amatersko natjecanje u državi -Sokaz, interni turniri, individualni treninzi, grupni treninzi, utakmice Hrvatske stolnoteniske lige, treninzi za djecu, ali i za one starije. I sve to u prijateljskoj atmosferi i pod vodstvom stručnog osoblja kroz čitav dan.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Behemot
Behemot
15:22 04.02.2023.

Super!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije