Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAYERN SLAVIO

U zadnjih 10 nastupa Lewandowski zabio 14 golova

Champions League - Group E - Dynamo Kyiv v Bayern Munich
VALENTYN OGIRENKO
23.11.2021.
u 23:05

S 14 golova je prvi strijelac Bundeslige, a s devet pogodaka je najbolji strijelac trenutačno u Ligi prvaka

Atraktivnim škaricama Robert Lewandowski je postigao pogodak na gostovanju u Kijevu gdje je Bayern s 2-1 svladao Dinamo u ogledu Lige prvaka.

Bayern je suvereno prvi u svojoj skupini. Ranije je izborio prolaz u osminu finala, a nevjerojatni strijelac iz Poljske samo je nastavio fantastičan niz zabijanja.

Bila je ovo deveta utakmica u nizu, u Ligi prvaka, kako je Lewandowski zabio barem pogodak, ali njegova forma je uistinu nevjerojatna jer je u posljednjih nešto više od mjesec dana samo na jednoj utakmici propustio zabiti (u porazu 0-5 kod Borussije u Mönchengladbachu, u DFB Pokalu).

U zadnjih deset nastupa Lewandowski je ukupno zabio 14 golova. Tri je zabio Benfici u Ligi prvaka, po dva Bayeru i Union Berlinu (Bundesliga) te Andori (u reprezentativnom dresu), dok je po jednom pogađao mreže Benfice, Hoffenheima, Freiburga, Augsburga i ovog utorka kijevskog Dinama.

S 14 golova je prvi strijelac Bundeslige, a s devet pogodaka je najbolji strijelac trenutačno u Ligi prvaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije