Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zamjena trenera

U Štimčevom stožeru Mihačić umjesto Rogića

'30.07.2012., Split - Poljud, novi strucni stozer Hrvatske nogometne reprezentacije na celu s izbornikom Igorom Stimcom predstavljen je danas na Poljudu. Pomocnici su Alen Boksic, Kruno Jurcic, Igor T
'Tino Juric/PIXSELL'
02.09.2012.
u 09:36

Rogić je nastradao u prometnoj nesreći, nakon što je automobil srušio njegov skuter zglob mu je završio u gipsu.

Igračkih otkazivanja za sada nema, ali kod Igora Štimca zbila se jedna promjena uoči kvalifikacijskih dvoboja protiv Makedonije i Belgije. Riječ je o stožeru, umjesto trenera vratara Tomislava Rogića (na slici) za ovu akciju Štimac će koristiti usluge Vatroslava Mihačića.

Naime, Rogić je nastradao u prometnoj nesreći, nakon što je automobil srušio njegov skuter zglob mu je završio u gipsu. Štimac je odmah angažirao Mihačića, koji je u reprezentaciji radio još u izborničko vrijeme Zlatka Kranjčara. Rogić se, bude li sve u redu sa zdravljem, vraća za reprezentativne akcije u listopadu.

Pratite nas jer u utorak poklanjamo ulaznice za kvalifikacijsku utakmicu Hrvatska - Makedonija!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije