Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cro Copov štićenik

'U Srbiji ću nastupiti kao hrvatski borac'

Satoshi Ishii
Foto: Petar Glebov/Pixsell
31.10.2018.
u 07:05

Ishii će 1. prosinca u Novom Sadu nastupiti protiv Meksikanca Tonyja Lopeza

Sljedeću MMA borbu hrvatski Japanac Satoshi Ishii imat će 1. prosinca u Novom Sadu, na priredbi organizacije SBC. Suparnik će mu biti američki Meksikanac Tony Lopez (44), iznimno iskusan borac sa 61 pobjedom i 29 poraza.

– Htio sam neko jako ime, a Lopez to jest. Premda još nisam dobio hrvatsku putovnicu, u Novom Sadu nastupit ću kao hrvatski borac, u kockastim gaćama – najavio je Cro Copov štićenik. 

Komentara 6

PE
petarrr
07:10 31.10.2018.

Gospodin!!

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
08:31 31.10.2018.

Bem ti, otkad su ušli u EU Hrvati ko Japanci vidim iste oči bit će da im i gospodarstvo cvate ne verujem ja našim srpskim medijima oduvek nas lažu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije