Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NENORMALNO ŠTO SE DOGAĐA'

U SAD-u je ostvario san i postao slavan, a razmišlja o preseljenju u Hrvatsku: 'Svakim danom je sve gore'

Zadar: Sunset Sports Media Festival - panel Golazo
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/4
21.02.2024.
u 11:41

- Samo ću reći da sam sinoć s obitelji razgovarao o tome je li došlo vrijeme otići iz Amerike. Gledamo, možda čak otići i za Hrvatsku. Nenormalno je što se ovdje događa. I svaki da je sve gore. A što je najtužnije, ne čudim se - rekao je Radovich

Pete Radovich (45) kreativni je direktor na jednoj od najjačih američkih TV kuća, CBS-u, pokriva neke od najjačih sportskih događaja u SAD-u poput NFL-a i njegova finala, slavnog Super Bowla, zatim sveučilišne košarkaške lige NCAA, golfa, ali i nogometnu Ligu prvaka. Izrazito je poznat u Americi.

No, Radovich razmišlja da napusti SAD i preseli u Hrvatsku. Na to ga je potaknula pucnjava tijekom slavljeničke parade Kansas City Chiefsa u kojoj je jedna osoba ubijena, a još 22 su ranjene, a takve se tragedije u Americi prečesto događaju.

- To je baš tragedija. Prije 10 godina kad bi se nešto tako dogodilo bi bila vijest danima, a danas je više puta na dan. Sve će biti veće osiguranje oko događaja koje mi radimo. Ali, samo ću reći da sam sinoć s obitelji razgovarao o tome je li došlo vrijeme otići iz Amerike. Gledamo, možda čak otići i za Hrvatsku. Nenormalno je što se ovdje događa. I svaki da je sve gore. A što je najtužnije, ne čudim se - rekao je Radovich u HRT-ovoj emisiji Kod nas doma.

Inače, Radovich je često u Hrvatskoj. Toliko često da je i u svom ugovoru o radu od CBS-a ugradio klauzulu po kojoj ga poslodavac mora svakog ljeta na pet tjedana pustiti u Hrvatsku.

Radovich je od 2023. godine i po nacionalnosti Hrvat, ima naše državljanstvo, a trenutačno se bavi produkcijom filma "Football Must Go On" u kojem prati nogometaše ukrajinskog Šahtara kroz sezonu u Ligi prvaka.

Inače, Radovich je rođen u SAD-u, a otac mu je s Kaprija kraj Šibenika, a majka s Pašmana.

Ključne riječi

Komentara 2

EJ
ejStef
12:34 21.02.2024.

Za osobnu sigurnost Hrvatska je sigurno ispred Amerike (još uvijek). Što se tiče posla i mogućnosti zarade, Amerika je tu nenadmašna... Najveći problem Amerike danas je ta Woke agenda koja je uništila gradove, gdje više policija ne radi svoj posao jer mogu nastradati radi toga i sl. Pogledajte na što liči San Francisco, to je užas, mislim da u Europi nema tako propalog grada, to sada liči i smrdi kao socijalistički zoološki vrt.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije