Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uragan organizira Split Sixt Open 2

U ring stižu najbolji hrvatski borci u grapplingu

Promo
Foto: Uragan Split Sixt Open 2
23.06.2015.
u 14:32

Uragan je uspješno početkom ove godine organizirao prvi takav grappling turnir u ringu (u Hrvatskoj općenito!) na kojem je nazočilo preko 120 natjecatelja iz Hrvatske i šire

Već je postalo pravilo da sve bolji splitski Jujitsu klub Uragan organizira razna sportska natjecanja, pa je tako svakako vrijedan pažnje drugi po redu grappling turnir u ringu pod nazivom "Split Sixt Open 2" koji će se održati 27. lipnja u u dvorani Akademije borilačkih sportova "Bushido" (Ozaljska 12) na kojem se očekuje više od sto boraca. Stižu ponajbolji borci iz Hrvatske, ali i iz susjednih država. Grappling postaje sve atraktivniji borilački sport u Hrvatskoj dok je svoj zamah već uzeo u SAD-u i cijeloj Europi.

Upravo u SAD-u je početkom 2000-ih započela tradicija održavanja grappling natjecanja u ringu što je umnogome bilo jako interesantno i atraktivno. Povodeći se tom atraktivnom borilačkom scenom, JJK Uragan je uspješno početkom ove godine organizirao prvi takav grappling turnir u ringu (u Hrvatskoj općenito!) na kojem je nazočilo više od 120 natjecatelja iz Hrvatske i šire. Kroz četiri periodična grappling turnira tijekom godine organizator će najboljeg pojedinca posebno nagraditi (onaj borac koji osvoji najviše turnira odnosno kategorija) tako da već sada vlada popriličan interes.

Svakako će biti atraktivno uživati u raznim stilovima na ovom turniru budući da se očekuje nazočnost mnogih BJJ boraca, grapplera, hrvača, ali i ponekih MMA boraca iz Splita i cijele Hrvatske, koji se žele okušati u ovom svojstvenom i atraktivnom sportu koji ima cilj savladati protivnika u parteru raznim hrvačkim (parteraškim) tehnikama, ali bez udaraca. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem službene Facebook stranice Split Sixt Open 2, a sve informacije o kategorijama dostupne su na web stranici www.uragan-split.hr.

>> Želim se boriti s Nelsonom, Dos Santosom, Minotaurom i Overeemom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije