Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mirko filipović:

Želim se boriti s Nelsonom, Dos Santosom, Minotaurom i Overeemom

Mirko Filipović
Sanjin Strukic/Pixsell
18.06.2015.
u 07:30

'Dugujem navijačima, ali i samom sebi da neke od njih pobijedim.'

U posljednjem izdanju britanskog borilačkog magazina Fighters Only objavljen je i veliki intervju s najboljim hrvatskim MMA borcem Mirkom Filipovićem. Cro Cop se izjasnio s kim bi se od svojih bivših suparnika borio, a s kim ne bi.

- S Barnettom se ne bih borio jer sam ga triput pobijedio, jednom zahvaljujući njegovoj ozljedi. No, zato bih se rado borio s Minotaurom i Royom Nelsonom. Tu su i još neki zanimljivi borci kao Junior dos Santos, a možda i Overeem. Dugujem navijačima, ali i samom sebi da neke od njih pobijedim - kazao je Cro Cop.

>> Cro Cop otkrio s kime želi odraditi revanše prije završetka karijere

Foto: Alcatel

Komentara 1

AN
Andreeejjj
23:38 19.06.2015.

Daj Mirko molim te ne kaki. Budi realan, mator si, imaš punoooo love i odi u penziju. Pa ovi svi te pojedu 300%!!! Boriš se još samo u mečevima sa "kesama" bez ikakvog rejtinga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije