Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRALJEVI NA POTEZU

U Realu ostali u šoku! Stigla nevjerojatna ponuda u koju je uključen i Luka Modrić

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
22.04.2019.
u 07:15

"Dajte nam 50 milijuna eura i Luku Modrića za Eriksena", poručili su čelnici Tottenhama vodstvu Reala

Trener Real Madrida Zinedine Zidane priznao je da ima definirane želje koje planira ostvariti u idućem prijelaznom roku. Spominje se veliki remont momčadi koja je ove sezone podbacila, a uoči utakmice s Athleticom Francuz je novinarima rekao kako još ne želi o imenima koje bi volio vidjeti u svlačionici iduće sezone. 

No, španjolski novinari otkrili su da je jedno od tih imena danski veznjak Christian Eriksen koji igra u Tottenhamu. Štoviše, kontakt Madrida i Londona je uspostavljen, no predsjednik kraljevskog kluba Florentino Perez šokirao se kad je čuo što spursi traže za svojeg nogometaša.

"Dajte nam 50 milijuna eura i Luku Modrića za Eriksena", poručili su čelnici Tottenhama vodstvu Reala, prenosi Diario Gol. Spursi smatraju da je Eriksen veći potencijal od Modrića i da je bolji nego što je hrvatski kapetan bio u tim godinama (Danac je sedam godina mlađi od Modrića). Eriksen je mlađi i bolji pa ako ga želite - izvolite platiti, poručili su iz Tottenhama.

Isti izvor navodi da je predsjednik Reala Perez znao da ga očekuju tvrdi pregovori oko pojačanja, no da je ostao zatečen odgovorom Tottenhama. Sada mora odlučiti što će napraviti.

>> Pogledajte upozorenje Modrića nakon poraza Hrvatske


 

Ključne riječi

Komentara 41

Avatar FrancJunior
FrancJunior
08:53 22.04.2019.

Toliko ste dosadnim sa pricama i bajkama o Modricu i ostalima da sam prestao citati Vecernji!

DU
Deleted user
09:02 22.04.2019.

Zar opet?!

SU
Surlas
09:20 22.04.2019.

Stari_Pjer:koliko netko mora biti nepismen da ne zna procitati sto je napisano.Hajde pokusaj jos jednom,shvatit ces koliko si se osramotio i pokazao bez provjere ciji si navijac.Hajde momcino.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije