Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUGA

Mladi hrvatski nogometaš poginuo u prometnoj nesreći

Igor Kedačić
Foto: Sportalo.hr
28.02.2019.
u 18:15

On je bio radnik kakvoga može poželjeti svaki poslodavac. Vrijedan, pouzdan i uvijek prisutan tamo gdje ga trebaš. Igor se nikada nije znao niti namrštiti, a njegov vedar duh i smisao za humor svima nama će itekako nedostajati, rekao je njegov gazda

U prometnoj nesreći u Budrovcima poginuo je Igor Kedačić, nogometaš Ratara iz Piškorevaca.Preminuo je igrač koji je svoju nogometnu karijeru započeo u mlađim kategorijama Nogometnog kluba Croatia da bi se nakon toga vratio u svoje rodne Budrovce, gdje je dugi niz godina igrao u županijskom drugoligašu Slavoniji.

Portal Sportalo piše da je Kedačić bio pouzdan, vrijedan, uvijek na treningu, spreman pomoći svakom suigraču, vedra duha, spreman na šalu, često i na svoj račun. Tako ga opisuju suigrači s kojima je svih ovih godina dijelio svlačionicu. Posljednji klub za koji je nastupao je Ratar iz Piškorevaca, a ondje je bio jedna od važnih poluga i nositelj igre.

Kao zaposlenik poduzeća Runolist d.o.o. bio je izuzetno cijenjen. Njegov gazda opisao ga je riječima:

''On je bio radnik kakvoga može poželjeti svaki poslodavac. Vrijedan, pouzdan i uvijek prisutan tamo gdje ga trebaš. Igor se nikada nije znao niti namrštiti, a njegov vedar duh i smisao za humor svima nama će itekako nedostajati.''

Sprovod Igora Kedačića bit će u petak, 1. ožujka, u 15 sati na mjesnom groblju u Budrovcima.

Ključne riječi

Komentara 6

ZR
Ze Roberto u
19:56 28.02.2019.

sastavt.....pišu o čovjeku, zapamti druže: pišu o čovjeku!!! Daj mu dragi Bog duši lako

Avatar Ozujsko69
Ozujsko69
20:37 28.02.2019.

Pokojniku vjecni spokoj a ja cu se opet na novinare osvrnuti koji me stalno kartoniraju zbog toga sto pisem da su nesposobni i neprofesionalni(lupajte i crvene slobodno). kakva Ratara i Piskorevac koja je to liga,pa i kod mene je par ljudi umrlo u klubu koji igraju nogomet pa niko ne pise o njima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije