Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILE ZELENIKA

U prometnoj nesreći poginuo malonogometaš (27): "Bio si najpozitivniji, bez tebe neće biti isto"

Facebook
28.04.2022.
u 11:54

Zelenika je igrao za malonogometni klub Hercegovina iz Širokog Brijega koji je nekoliko sati ranije pobijedio Salines Tuzla City 6:3 u drugoj utakmici četvrtfinala doigravanja bosanskohercegovačkog prvenstva u dvorani Pecara i izborio majstoricu.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u noći sa srijede na četvrtak u mjestu Dobrič kod Širokog Brijega poginuo je 27-godišnji malonogometaš Mile Zelenika.

"Dana 28. travnja 2022. godine u 2:40 sati PU Široki Brijeg zaprimila je prijavu da se u mjestu Dobrič, Široki Brijeg, dogodila prometna nezgoda", navode iz policije i dodaju: "Očevidnim radnjama utvrđeno je da je do prometne nezgode došlo tako da je M.Z., upravljajući vozilom marke Citroen, krećući se iz smjera Širokog Brijega u smjeru Mostara, izlaskom iz lijevog zavoja na dijelu magistralne ceste M6.1 u mjestu Dobrič izgubio kontrolu nad vozilom i sišao s kolnika u desnu stranu te vozilom udario u zid dvorišta obiteljske kuće i tom prilikom uslijed zadobivenih ozljeda vozač je na licu mjesta preminuo."

Zelenika je igrao za malonogometni klub Hercegovina iz Širokog Brijega koji je nekoliko sati ranije pobijedio Salines Tuzla City 6:3 u drugoj utakmici četvrtfinala doigravanja bosanskohercegovačkog prvenstva u dvorani Pecara i izborio majstoricu.

"Bio si najpozitivniji član ovog kolektiva i ovaj klub bez tebe nikad više neće biti isti. Pokoj vječni daruj mu, Gospodine", oprostili su se od 27-godišnjaka u klubu Hercegovina.

 

U karijeri je Zelenika igrao i veliki nogomet za Kreševo, ranije za Čapljinu, a futsalom se počeo baviti 2018. kad je potpisao za Zrinjski. Uz Zrinjski i Hercegovinu, igrao je i za MNK Seljak.

>>> Trenutak ubojstva hrvatskog rukometaša Denisa Tota

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije