Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽENSKI RUKOMET

U Podravci kažu: Mogu svi samo ne Craiova...

Podravka Vegeta
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
22.11.2018.
u 07:00

Koprivničanke su postavljene kao nositeljice, zajedno s Larvikom, Bietigheimom i Sävehofom. S tim sastavima Podravka neće moći igrati.

Rukometašice Podravka Vegete saznat će danas u Beču suparnice u skupnoj fazi Lige EHF-a. Kao sudionice prvog kruga Lige prvakinja, Koprivničanke su postavljene kao nositeljice, zajedno s Larvikom, Bietigheimom i Sävehofom. S tim sastavima Podravka neće moći igrati.

Moguće suparnice su: Team Esbjerg (Danska), Besançon Feminin (Francuska), Siofok (Mađarska), Craiova (Rumunjska), Viborg (Danska), Super Amara Bera Bera (Španjolska), Metzingen (Njemačka), Storhamar (Norveška), Herning-Ikast (Danska), Nykøbing (Danska), Magura Cisnadie (Rumunjska) i Kuban (Rusija).

Lako bi se moglo dogoditi da Podravka igra u skupini s tri danska sastava - Esbjergom, Viborgom i Ikastom ili Nykobingom. U Koprivnici nikako ne žele ponovni susret s rumunjskom Craiovom koju su izbacili na kvalifikacijskom turniru za odlazak u skupinu Lige prvakinja. Craiova je i aktualni pobjednik ovog natjecanja. Zanimljivo je da će Podravka morati na prilično daleka putovanja, a jedino je blizu mađarski Siofok u kojem igra Andreja Kobetić jedna od najboljih hrvatskih igračica u posljednjih desetak godina, te Katarina Ježić, aktualni kapetan hrvatske rukometne reprezentacije.

Prvi krug grupne faze igra se 5. i 6. siječnja 2019. godine, a zadnji krug završava u razdoblju od 9. do 10. veljače, 2019. godine. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije