Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bayern

U München sletio Mario 'Bomba' Mandžukić!

mario mandžukić
VL
29.06.2012.
u 18:23

Hrvatski je napadač došao u svoj novi klub kako bi prije potpisa ugovora obavio liječnički pregled

"Evo ga, napokon je stigao!" Tako započinje tekst u njemačkom listu Bild. Dakle, ako je suditi prema prvim reakcijama, Mario Mandžukić bit će obožavan od glave do pete u svom novom klubu, münchenskom Bayernu.

Hrvatski je napadač u München došao kako bi obavio redovni liječnički pregled prije potpisa četverogodišnjeg ugovora s Bavarcima.

– Prvi koraci na bavarskom tlu... Osjećaj je odličan. Bit će sjajno ovdje! – rekao je Mandžo, a novinari nisu propustili primijetiti da je došao u društvu menadžera Ivana Cvjetkovića i Monice Bellucci. Nažalost, zanosna Talijanka bila je prisutna samo kao fotografija na Mandžinoj majici...

Našeg je reprezentativca još prije samog dolaska u bavarsku prijestolnicu predsjednik kluba Ulli Hoeness prozvao bombom, dok je sportski direktor Christian Nerlinger malo smirio strasti, baš kao i sumnje njemačkih novinara o tome je li Mandžo baš tako sjajno pojačanje.

– Nije važno je li netko bomba ili bombica. Nije važno ni ime ni veličina odštete nego kvaliteta igre. Uvjeren sam da Mario gori i da je u potpunosti posvećen novom izazovu u Bayernu. On je svoje kvalitete već pokazao u Bundesligi i na Europskom prvenstvu – rekao je Nerlinger i zaključio:

– Očekujemo mnogo od njega.

Komentara 5

KI
kinezz
19:04 29.06.2012.

Ne Hari Poter je to učinio mogućim...

OB
-obrisani-
18:51 29.06.2012.

sa ovim nije niko racunao a namanje mandjukic, u nogometu je sve moguce

OB
-obrisani-
19:16 29.06.2012.

Samo da kod Heynckesa ne zavrsi kao i Ola ,na klupi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije