Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kladioničarski kutak

U Microsoftovoj analizi: Englezi, Ukrajinci i Nijemci pobjeđuju

Engleska - Rusija
Foto: Reuters
1/6
16.06.2016.
u 10:30

U Microsoftovoj analizi Engleska će pobijediti Wales, jer je Hodgsonova momčad bila bolje pucački raspoložena u pripremnim utakmicama za Euro

Engleska, Ukrajina i Njemačka danas će pobjediti na Euru, a taj je podatak 'izbacio' softer koji je razvio Microsoft, kojim analizira i predviđa ishode utakmica na nogometnoj smotri u Francuskoj.

Engleska će pobijediti Wales, jer odlično igraju u zadnje vrijeme i bili su uspješniji u zadnjim pripremnim utakmicama za Euro od Colemanove reprezentacije. Velšani mogu sačuvati mrežu netaknutom, ako Englezi na njihova vrata ne zapucaju više od četiri puta. 

Ukrajina može pobijediti Sjevernu Irsku zbog vrlo visoke realizacije. Ukrajinski su napadači u boljoj formi od suparničkih ofenzivnih igrača.

Njemačka igra napadački nogomet, a igrači su u sjajnoj formi. Strijelci su bili dobro raspoloženi u zadnjim prijateljskim utakmicama, ali i Poljaci su pokazali da mogu zaprijetiti. Nijemci će pobijediti!

Komentara 1

DU
Deleted user
12:00 16.06.2016.

tko gura ovaj opaljeni Microsoft clanak pa juce ste promasili 2 od 3

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije