Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što mu je to trebalo?

Cristiano Ronaldo bahatim je izjavama još jednom navukao na sebe bijes navijača

Portugal vs. Island
Foto: REUTERS/Jason Cairnduff
1/13
15.06.2016.
u 08:17

– Utakmica je bila jako teška, napadali smo 90 minuta, stvarali prilike, ali nismo uspjeli pobijediti.

Nogometaši Islanda debitirali su sinoć na Europskom prvenstvu i odmah napravili malo iznenađenje. Remizirali su s Portugalom, što je za njih velika stvar, te su na kraju to i burno proslavili. Međutim, to se baš i nije svidjelo Cristianu Ronaldu čije su izjave bile prilično bahate.

– Ma to je nevjerojatno, slavili su kao da su osvojili Euro. Pokazali su tako da su mali jer to je mentalitet malih momčadi. Uopće nisu pokušavali igrati, cijelo vrijeme su se dosadno branili. Na ovom natjecanju neće napraviti baš ništa – kazao je Ronaldo.

Jedan od najboljih nogometaša svijeta jučer je zakazao, puno puta je pokušavao, ali lopta nije htjela u gol.

- Utakmica je bila jako teška, napadali smo 90 minuta, stvarali prilike, ali nismo uspjeli pobijediti. Teško je igrati kada želiš osvojiti sva tri boda i tako se postaviš, a tvoj protivnik ne želi igrati tako. Zabili su taj gol, a onda sve svoje igrače povukli i parkirali autobus u svom kaznenom prostoru, zaključio je Ronaldo koji je zbog ovih izjava dobio puno kritika od navijača na društvenim mrežama.

Komentara 15

Avatar Tetec Cinober
Tetec Cinober
09:25 15.06.2016.

Svaka cast Ronaldu na njegovim rezultatima al VELIKI MINUS jer je napuhano arogantno deriste puno sebe..... Aj malo poniznosti pokazi baloncek 🎈🎈🎈🎈🎈

TA
tarzan
09:03 15.06.2016.

Ronaldo je takav tip da voli sa svojim momčadi izgubiti 5-1 a da on postigne taj jedan gol nego pobijediti sa svojom momčadi 5-0 a da on ne postigne ni jedan gol. Bolestan je od slave

MA
markecb
09:22 15.06.2016.

Hahaha pa onda bi Grčkoj trebalo zakonski zabraniti da uopće igraju nogomet na bilo kojem natjecanju izvan matične zemlje :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije