Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO OTKAZAO PRESICU

Maksimir se raspada! Staklo palo pokraj djece, moglo je doći do tragedije

Maksimir
Foto: Čitatelj Večernjeg lista
26.03.2019.
u 11:46

– Iskrsnuo je novi moment u ovoj priči. Ispričavam se na oduzimanju dragocjenog vremena – rekao je glasnogovornik Dinama Alen Lesički.

Na maksimirskom stadionu jučer je umalo došlo do tragedije. Naime, sa stadiona je pao veliki komad stakla dok je tamo bilo dosta djece i prolaznika.

Svemu je kumovalo nevrijeme i kiša koja je padala u Zagrebu. Srećom, nitko nije nastradao, no jasno je da je ovakvo stanje stadiona neprihvatljivo i da se nešto mora poduzeti.

Zbog toga je Dinamo za danas u podne najavio konferenciju za medije. Tema je trebala biti loše stanje maksimirskog stadiona. No, od konferencije na kraju neće biti ništa jer je Dinamo u zadnji trenutak sve otkazao.

– Iskrsnuo je novi moment u ovoj priči. Ispričavam se na oduzimanju dragocjenog vremena – rekao je glasnogovornik Dinama Alen Lesički.

>> Pogledajte razgovor s Nenadom Bjelicom za Večernji TV

Ključne riječi

Komentara 32

Avatar Based Croat
Based Croat
12:12 26.03.2019.

Izgradite stadion već jednom. Maksimir treba srušiti i sagraditi potpuno novi stadion. Ovo je već duže vrijeme sramota. Šta radi Vlada? HNS? Zagreb? Dinamo?

ZO
zoranos
12:12 26.03.2019.

Prodajte Olma i napravite stadion na Kajzerici sami! Ako grad ne želi pomoći neka im ostane Maksimir pa da vidimo tko će se onda brinuti za njega. Ovako puni para u Gradu, puni para u Dinamu a nitko ne želi dati niti kune jer nije njegovo. Naravno i HNS bi tu mogao pomoći jer su i oni puni para. Sramota!

NI
nik83
12:50 26.03.2019.

Bitno da Bandić planira natkrivanje zapada i sjevera, a to što je i ovako narušena statika i što će se stadion urušiti i ubiti par tisuća ljudi, nema veze. Najbitnije je strpati proviziju u džep. Ludi su oni Česi, Slovaci, Mađari i Albanci što su srušili raspadajuća zdanja u svojim glavnim gradovima i izgradili suvremene stadione za po nešto više od 20.000 gledatelja: Eden Arena, Tehelne pole, Groupama Arena, Arena Kombetare...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije