Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kompletirana uprava Dinama

U Maksimiru dogovoren potpis godine. Dario Šimić ušao je u Dinamo, ovo su njegove ovlasti

storyeditor/2022-10-23/simic.jpg
22.03.2023.
u 11:21

Šimić će se zasad fokusirati na rad omladinske škole i na skautiranje, ali sigurno je da će njegove ovlasti u Dinamu s vremenom rasti

Dan prije sjednice Skupštine Dinama Dario Šimić dogovorio je svoj dolazak u klub, na mjesto člana uprave. No, svoj ostanak uvjetovao je razvojem na Skupštini, u slučaju pobjede Mamićeve, odnosno Zorićeve struje, Šimić je najavio da će taj ugovor poderati. No, nije ga morao poderati jer je sjednica Skupštine prekinuta, tako suparnička struja nije pobijedila.

Doduše nije ga ni mogao poderati jer Dario Šimić ugovor je potpisao danas i tako i službeno postao 'igrač' Dinama, jedan je od četiri člana klupske uprave.

Bilo je očekivanja da će Šimić imati možda i glavnu ulogu u klubu , no zasad će se 'baciti' na rad nogometne škole i skautiranje što ne znači da u skoroj budućnosti neće dobiti i znatno veće ovlasti. No, zasad je prvi cilj da prva momčad u miru i bez turbulencija odradi završnicu prvenstva i osvoji naslov prvaka. 

Dinamov trener Ante Čačić, koji je ujedno i dalje sportski direktor može mirno raditi svoj posao, a onda će se na ljeto vidjeti kako dalje, sigurno je već sad vrijeme za dubinsko seciranje mogućih pojačanja jer plavima će za ispunjenje ambicija trebati 'svježe krvi' u svlačionici.  Uz to, valja sa sadašnjim stožernim igračima, kojima za godinu dana ističu ugovori (Livaković, Petković, Ristovski, Mišić) dogovoriti nove ugovore i koliko znamo Čačić je s nekima od njih već počeo razgovore.

Dario Šimić zasad ne ulazi u Dinamo kao novi veliki šef, ali sigurni smo da će s vremenom njegove nadležnosti rasti.

 

Komentara 1

Avatar Besna Mirela
Besna Mirela
12:03 22.03.2023.

''Dario Šimić zasad ne ulazi u Dinamo kao novi veliki šef, ali sigurni smo da će s vremenom njegove nadležnosti rasti'..... Što se babi 'tilo, to se babi snilo.... Šimić je prije svega nelegalno potpisao ugovor jer formalno pravno skupština nije održana i to zna svaki brucoš pravnog fakulteta. Njegova instalacija u upravu je u stvari samo smokvin list da se malo zamažu oči, a i ove limitirane ovlast koje su mu dodijeljene su ionako nadilaze njegove kapacitete a ne neke više ovlasti još da ima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije