Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON OSVOJENE TITULE

ANKETA Tko treba biti trener Dinama iduće sezone: Ostaje li Čačić ili stiže netko novi?

Dinamo pobijedio Osijek i došao na korak do naslova
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
16.05.2022.
u 10:15

Sada, nakon što je 23. titula stigla u vitrine najtrofejnijeg hrvatskog kluba kojega niti silni 'prijalazni rokovi' stratega nisu poremetili, vrijeme je da Dinamo pronađe svoga dugoročnog vođu. Na terenu ga je odavno našao u Ademiju, a na klupi...?

Ovo mi je slatka titula jer je izborena praktički u zadnjem kolu, jer je neizvjesnost trajala do zadnjeg kola. Želim se zahvaliti svojim prethodnicima na radu, ali i svim navijačima kazao je Dinamov trener Ante Čačić nakon što su plavi u Šibeniku pobijedili sa 2-0 i kolo prije kraja prvenstva osigurali naslov prvaka.

Bivši hrvatski izbornik je preuzeo Dinamo u samoj završnici prvenstva kada situacija nije bila jednostava. No uspio je primiriti momčad i odvesti je do titule.

"S obzirom na moje iskustvo i gdje sam sve radio, u klubu su se odlučili za mene. Ispred nas je Hajduk, a nakon Hajduk neću razmišljati o mirovini," istaknuo je.

Naravno, budući da je pred njegovim imenom i dalje riječ 'privremeni', mnogi se pitaju ostaje li Čačić ipak na klupi plavih ili će se tražiti neko drugo rješenje. Neko koje se u Dinamu više neće predstavljati s 'privremeni', iako je klupa hrvatskog prvaka za većinu ipak bila upravo takva, barem što se tiče onih koji su stigli nakon Zorana Mamića.

Čak i njegovi zakleti neprijatelji morali su mu priznati, nakon njega nitko nije uspio voditi momčad kao on. Tražio je Dinamo rješenja u svojim redovima, ali ga niti u jednom trenutku nije pronašao u potpunosti. Stoga su se već za aktivnih mandata tražile artenative, spekuliralo se imenima, šaputalo se Tomić, Jakir, Tomić, Jakir... A katkad bi upalo još neko treće. 

Sada, nakon što je 23. titula stigla u vitrine najtrofejnijeg hrvatskog kluba kojega niti silni 'prijalazni rokovi' stratega nisu poremetili, vrijeme je da Dinamo pronađe svoga dugoročnog vođu. Na terenu ga je odavno našao u Ademiju, a na klupi...?

Ključne riječi

Komentara 6

IV
ivica1004
11:14 16.05.2022.

Ako Dinamo ne želi dovest neko veće trenersko ime nek ostane Čaćić!

Avatar petrolio
petrolio
14:04 16.05.2022.

svaka čast čačiću, ali dinamo mora gledati u budućnost, da dobije trenera koji će potrajati 4-5 godina, a možda i duže. čačić je u godinama i nije trener za tako dug period pa čim počne štekati igra i rezultati dobit će pedalu jer dinamo nema vremena čekati trenera u godinama par godina. Za dinamo bi pravi izbor bio jakirević ili tomić da sad po završetku sezone počnu graditi momčad za narednih nekoliko godina i ako treba istrpiti neke lošije utakmice i rezultate jer obojica s igračima koje dinamo ima ili će tek dovesti mogu stvoriti momčad koja će biti respektabilna ne samo u HR nego i u euro natjecanjima

Avatar Brko
Brko
10:35 16.05.2022.

Pa vi niste normalni 33% za Čačića?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije