Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napeto u skupini C

U dvoboju za prvo mjesto Slovenija pobijedila Srbiju!

dragan gajić
Antonio Bronić/Pixsell
Autori: Damir Mrvec, dš/VLM
19.01.2013.
u 22:32

Sad se i to zna, da je Hrvatska kojim slučajem izgubila od Španjolske, u osmini finala igrala bi sa Srbijom!

Pobjedom nad Saudijskom Arabijom (33:15), rukometaši Bjelorusije izborili su osminu finala. Nenad Kljaić, izbornik Saudijske Arabije, nekako se nadao da bi nakon Južne Koreje mogao iznenaditi i Bjeloruse, ali to se nije dogodilo. Bjelorusi su od prve minute krenuli silovito i već su na poluvremenu imali ogromnu razliku (18:5). Jedan od zaslužnijih za uvjerljivu pobjedu bio je vratar Vitali Čarapenka koji je sakupio 16 obrana. Poljska se malo na početku mučila sa Južnom Korejom, ali je na kraju rutinski pobijedila (33:25). U prvoj utakmici naše skupine Egipat je očekivano svladao Australiju (39:14).
No, najzanimljivija utakmica, osim naše, svakako je bila ona u skupini C između Slovenije i Srbije. A u dvoboju za prvo mjesto pobijedili su Slovenci 33:31, u prvom redu zahvaljujući sjajnom Gajiću koji je postigao sedam pogodaka. Isto toliko zabio je i Vujin na drugoj strani, ali Srbiji to nije bilo dovoljno za pozitivan rezultat.
A sad kad se zna i rasplet te skupine C, jasno je kao dan da bi Hrvatska, da je kojim slučajem izgubila od Španjolske, u osmini finala igrala sa Srbijom.

No, to se zahvaljujući našoj pobjedi ipak nije dogodilo, a pogledajmo i sve parove osmine finala rukometnog SP-a te raspored igranja:

U nedjelju igraju:

Zaragoza: Danska - Tunuis (20.15) i Rusija - Brazil (17.30 sati),

Barcelona: Njemačka - Makedonija (15.45) i Island - Francuska (20.15).

U ponedjeljak igraju:

Barcelona: Slovenija - Egipat (21.30), Poljska - Mađarska (19),

Zaragoza: Španjolska - Srbija (19) i HRVATSKA - Bjelorusija (21.30)

>>Nema kalkuliranja! Pobijedili smo Španjolsku za 1. mjesto!

>>Vuković: Pogotke sam posvetio Ivanu Baliću!

>>Štrlek definitivno otpao! Pukla mu je metatarzalna kost u šaci

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije