Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPALA KARIJERA

U dresu Reala osvojio je Ligu prvaka i bio milijunaš, danas prodaje duhan kako bi prehranio obitelj

Screenshot Youtube
18.04.2024.
u 12:40

Svlačionicu je dijelio s planetarnim zvijezdama kao što su Ronaldo, Zinedine Zidane, Luis Figo, David Beckham i Roberto Carlos. S Realom je imao potpisan petogodišnji ugovor, ali nije uspio osigurati egzistenciju prije nego što je završio karijeru pa se sada mora snalaziti na razne načine kako bi prehranio obitelj.

Oscar Minambres (43) bio je velika nada europskog velikana Reala, prošao je omladinsku školu kraljevskog kluba i igrao u eri kultnih Galacticosa, ali problemi s ozljedama utjecali su na to da se prije vremena završi njegova karijera koja je obećavala, ali nije uspio ispuniti svoj potencijal. Minambres je igrao je na poziciji braniča i veznjaka, 2002. godine debitirao je za prvu momčad Reala.

GALERIJA Real nakon drame penala prošao u polufinale Lige prvaka

1/35

Svlačionicu je dijelio s planetarnim zvijezdama kao što su Ronaldo, Zinedine Zidane, Luis Figo, David Beckham i Roberto Carlos. S Realom je imao potpisan petogodišnji ugovor, ali nije uspio osigurati egzistenciju prije nego što je završio karijeru pa se sada mora snalaziti na razne načine kako bi prehranio obitelj. Jedno vrijeme bio je na posudbi u Espanyolu, a po povratku na Bernabeu ponovno je imao problema s koljenom pa je Real raskinuo ugovor.

– Moram sam se brinuti o svojoj obitelji, to je najvažnije. Nikad nisam bio pušač, ne volim posao koji radim, ali što je, tu je – rekao je Minambres koji sa suprugom radi na jednom kiosku i živi od prodaje duhana.

VEZANI ČLANCI:

– Nije mi ovo ispunjenje sna, ali nije nogomet sve u životu. Žao mi je što mi je karijera prerano završila jer sam imao osjećaj da sam još dugo mogao igrati – izjavio je Minambres.

U njegovoj biografiji piše da je s Realom osvojio tri trofeja, španjolsko prvenstvo, Ligu prvaka i Interkontinentalni kup. Za kraljeve je ukupno upisao 18 službenih nastupa.

Komentara 1

JU
just4
13:23 18.04.2024.

Ako je tamo igrao, zaradio je sigurno više nego netko u par života. ali valjda se i trošilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije