Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teški dani

U Dragovoljcu traže izvanrednu skupštinu i opoziv predsjednika Tokića

Ivica Perković
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/3
25.06.2019.
u 18:17

Bivši predsjednik Hrvatskog dragovoljca Ivica Perković nedavno je prozvao aktualnog predsjednika Željka Tokića nezadovoljan upravljanjem klubom

Hrvatski dragovoljac proživljava teške dane. Nekadašnji prvoligaš za koji su igrali Robert Prosinečki i Blaž Slišković nalazi se na prekretnici.

Zadnjih nekoliko sezona klub je stjecajem okolnosti ostajao drugoligaš, ali bez ikakve perspektive.

Bivši predsjednik Hrvatskog dragovoljca Ivica Perković nedavno je prozvao aktualnog predsjednika Željka Tokića nezadovoljan upravljanjem klubom.

U Dragovoljcu su ozbiljno krenuli u oživljavanje kluba. Nakon što je sakupljeno dovoljno potpisa članova Skupštine, a na osnovu statuta kluba zatraženo je žurno sazivanje izvanredne skupštine Hrvatskog dragovoljca.

U obrazloženju piše da je razlog sazivanja skupštine konstantno kršenje statutarnih odredbi od strane predsjednik kluba.

Predloženo je da se izvanredna skupština održi 26. lipnja na stadionu NK Hrvatski dragovoljac, a na dnevnom redu bio bi opoziv predsjednika kluba Željka Tokića.

>>> Pogledajte što je Davor Šuker rekao o gostovanju reprezentacije na Poljudu

Komentara 4

BO
Bojnik
18:42 25.06.2019.

Samo da bude: sjasi Kurta,da uzjasi Murta. Jel Perkovicu?

LI
lika64
19:14 25.06.2019.

Perković bolje ti je da šutiš, jer pokucati će netko "plav" i na tvoja vrata, kao što će nadam se i na Medićeva.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
22:05 25.06.2019.

Taj klub nije nikad ni trebao postojati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije