Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA ŠTETA
Povratak na članak

U Dinamu strahuju: Napadač koji se sjajno snašao u Maksimiru teže je ozlijeđen?

Velika je šteta što se ozlijedio Deni Jurić, nakon utakmica s Orijentom i Slavenom Belupom dojam je da se snašao u Dinamu. Plavi su u njemu dobili klasičnog napadača drukčijeg od Brune Petkovića, igrača koji neće okolišati kad je blizu suparničkom golu.

Komentari 4

Avatar markoii123
markoii123
11:14 27.09.2021.

Nije kriv Krznar nego uprava kluba,prodala je igrače iz prve postave a nije pokupovala zamjene za njih.

VL
ST
stefj
08:18 27.09.2021.

Nakon što se skoro cijela prva momčad samoozlijedila, sada i ovo... Mada, i s Jurićem i bez njega, Dinamo s Krznarom nema što tražiti u EL. Ovo je dobar pokazatelj koliko jedan trener može pomoći, na žalost, i odmoći ekipi.

VL
DU
Deleted user
10:38 27.09.2021.

Krznar izmislja toplu vodu i stalno mijenja pozicije igracima tak da se sad ne zna ko pije a ko placa

VL
AS
atilla sb 1986
08:13 27.09.2021.

nikako da se krznar ozlijedi..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.