Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upozorili trener

U Dinamu se pojavio - svrab: 'Zvali smo Zavod za epidemiologiju'

Dinamova svlačionica
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/4
12.02.2020.
u 20:16

Klupski liječnici upozorili su i trenere da informacije prenesu igračima, a ukoliko primijete simptome da se jave u ambulantu

U našoj omladinskoj školi kod trojice igrača nakon jednog međunarodnog turnira pojavio se svrab. Isti dan kad smo otkrili da se radi o svrabu kontaktirali smo Zavod za epidemiologiju pri Andriji Štamparu, koji su odmah izašli na teren - rekao je Ivica Smodek, glavni liječnik zagrebačkog Dinama za Dnevnik.hr

Igrači prva momčadi nisu ugroženi, a epidemiolog je zaraženima dao terapiju koje se moraju držati. Uz terapije svrab bi trebao nestati za tjedan dana.

Dinamova svlačionica
1/9

Svrab se prenosi dodirom, ručnicima, posteljinom, a još nije poznato kako su se i od koga zarazili mladi dinamovci.

Klupski liječnici upozorili su i trenere da informacije prenesu igračima, a ukoliko primijete simptome da se jave u ambulantu.

I dok je u Zagrebu panika zbog svraba, u Kijevu se slavi. Juniori zagrebačke momčadi u Kijevu su izborili osminu finala Lige prvaka.

Hrvatska momčad pobijedila je kijevski Dinamo nakon trilera jedanaesteraca s 4:3 (0:0), a junak je bio vratar Renato Josipović. Čuvar mreže zagrebačke momčadi obranio je dva jedanaesterca.

>> Pogledajte video: Po uzoru na koje stadione će biti novi Dinamov stadion

Ključne riječi

Komentara 3

VO
volimnju
21:32 12.02.2020.

dečki morate se tuširati svaki dan

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
21:19 12.02.2020.

Češkam se, češkam, češće nego rijeđe....

BE
Beskucnik
20:42 12.02.2020.

I mene bi svrbilo da imam tolike milijune ,mislim da upravu svrbi najvise ,prvo sam procito u Dinamovu slavacionicu usao srb ,reko da nije potpresjednik vlade pupi dosao u obilazak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije